Tarieven

tarief

Tarieven

De Lingehaven werkt met AanUit.net. Het is een digitale manier van betalen voor je liggeld, stroom, water en de wasserette. Dit betekent dat je vanaf je boot kunt betalen met een mobiele telefoon, tablet of laptop. De Lingehaven koos onder andere uit duurzame overwegingen voor deze betaalmethode. Contante betalingen en pinbetalingen zijn belastender voor het milieu. Met AanUit.net zetten we dus weer een stap in onze groene ambities. Betalen op ons kantoor is ook nog mogelijk. Het liggeldtarief is 10% goedkoper via AanUit.net.

2019 was het laatste jaar dat we nog stempels gaven op de groene stempelkaart. (stempelen voor een 5de gratis nacht). In 2020 namen we afscheid van de stempelkaart en bestempelden we als overgangsjaar. Je kon de oude stempelkaart inleveren en er werd gelijk afgerekend  inclusief de gespaarde korting.
Heb je nog zo'n oude spaarkaart? Door corona hadden we maar een kort seizoen in 2020. Daarom mag je ook in vaarseizoen 2021 nog groene kaarten inleveren. Dit kan alleen op kantoor en kan niet via AanUit.net. En 2021 is dan echt het laatste inleverjaar.

Liggeld, stroom, water, wasserette

Liggeld (per meter per 24 uur) € 1,43 op kantoor of € 1,30 (10% korting) via AanUit.net
Stroom per KW € 0,50
Water per 100 liter (min. afname) € 1,00
Wasmachine (incl. wasmiddel) € 5,50
Wasdroger € 2,20
Vuilwaterpomp gratis (munten op kantoor verkrijgbaar)

Douchen € 1,00 (de enige apparaten waarbij je niet met Aanuit.net kunt betalen. Neem dus een euromuntstuk  mee naar de douche!)

Heb je geen AanUit.net? Dan helpen we je op kantoor!
Liggeld, stroom, water of wasserette afrekenen kan ook op het kantoor. Neem dan je ligpleknummer, je stroomnummer of wasmachinenummer mee. Zonder die nummers kunnen we een betaling niet verwerken op kantoor. Contant betalen is niet mogelijk, pinnen is de enige betaalmogelijkheid.

Hoe werkt AanUit.net?

Om gebruik te kunnen maken van AanUit.net moet je jezelf eenmalig gratis registreren op www.aanuit.net. Eenmaal ingelogd kun je zelf je verblijf, stroom- en watervoorziening in de haven op actief zetten. Ook de wasmachines en drogers kun je vanaf seizoen 2021 met de app aanzetten. De ligplaatsen en de stroom- en waterpalen in de haven zijn voorzien van een uniek vijfcijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer via de AanUit.net website of app activeer je je verblijf en de daarmee samenhangende kosten. Je moet dit zelf ook weer uitzetten wanneer je vertrekt.

AanUit.net berekent achteraf pas de kosten van je verblijf en het verbruik. Je ontvangt rond de 1ste week van de maand een rekening op het opgegeven e-mailadres, die je kunt betalen via een eenmalige automatische incasso, iDeal of creditcard.