Tarieven

tarief

Tarieven

De Lingehaven werkt met AanUit.net. Het is een digitale manier van betalen voor je liggeld, stroom en water. Dit betekent dat je gewoon vanaf je boot kunt betalen met een mobiele telefoon, tablet of laptop. De Lingehaven koos onder andere uit duurzame overwegingen voor deze betaalmethode. Contante betalingen zijn belastender voor het milieu. Met AanUit.net zetten we dus weer een stap in onze groene ambities. Betalen met pinpas op kantoor is ook nog steeds mogelijk; niemand valt buiten de boot.

Tarieven

Liggeld (per strekkende meter per 24 uur): € 1,57
Stroom per kWh: € 0,56
Water per 100 liter (min. afname) € 1,10

Douchen:
€ 1,00
(niet mogelijk met AanUit.net. Neem dus een euromuntstuk mee naar de douche!)
Wasmachine: (incl. wasmiddel)
€ 5,50
Wasdroger: € 2,20
Vuilwaterpomp:
gratis (munten op kantoor verkrijgbaar)

Tarieven (per april 2023)

Liggeld (per strekkende meter per 24 uur): € 1,62
Stroom per kWh: € 0,58
Water per 100 liter (min. afname) € 1,13

Douchen:
€ 1,00
(niet mogelijk met AanUit.net. Neem dus een euromuntstuk mee naar de douche!)
Wasmachine: (incl. wasmiddel)
€ 5,67
Wasdroger: € 2,27
Vuilwaterpomp:
gratis (munten op kantoor verkrijgbaar)

Hoe werkt AanUit.net?

Om gebruik te kunnen maken van AanUit.net moet je jezelf eenmalig gratis registreren op www.aanuit.net. Eenmaal ingelogd kun je zelf je verblijf, stroom- en watervoorziening in de haven op actief zetten. Havengeld betaal je per 24 uur. Wanneer je in de haven gaat liggen, zet je altijd AanUit.net gelijk aan. (en dus niet pas aan het eind van de middag) Wasmachines en de droger kun je ook met de app aanzetten. De ligplaatsen, stroom-, waterpalen, wasmachines en droger in de Lingehaven hebben allemaal een eigen vijfcijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer via de AanUit.net activeer je je verblijf en de daarmee samenhangende kosten. Je moet dit zelf ook weer uitzetten wanneer je vertrekt.

AanUit.net berekent achteraf de kosten van je verblijf en het verbruik. De rekening wordt begin van de maand klaargemaakt en vervolgens geautomatiseerd verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Betalen kan met IDEAL of creditcard.
Heb je gekozen voor betalen met automatische incasso? Dan worden de gemaakte kosten van de afgelopen periode rond de 10de -14de van de maand afgeschreven.

Heb je geen AanUit.net? Dan helpen we je graag op kantoor. De kosten voor liggeld, stroom, water of wasserette kun je ook zonder app op ons kantoor afrekenen. Neem dan wel de juiste nummers voor ligplaats (op de steiger), stroom (naast het stopcontact), water (op de waterpaal) of wasmachinenummer mee. Zonder deze nummers kunnen we een betaling namelijk niet verwerken. Contant betalen is bij ons niet mogelijk, pinnen is de enige betaalmogelijkheid.