Tarieven

tarief

Tarieven

De Lingehaven werkt met Ease2Pay AanUit Het is een digitale manier van betalen voor je verblijf in de haven. Dit betekent dat je zelf  vanaf je boot kunt betalen met een mobiele telefoon, tablet of laptop. Heb je wat hulp nodig bij het gebruik van de app? Dan helpen we je graag op kantoor. En daarnaast is betalen met pinpas op kantoor is ook nog steeds mogelijk.

Liggeld (per strekkende meter per 24 uur): € 1,69
Stroom per kWh: € 0,60
Water per 100 liter (min. afname) € 1,18
Toeristenbelasting € 2,00 p.p.

Wasmachine: (incl. wasmiddel) € 5,90
Wasdroger: € 2,36
Vuilwaterpomp:
gratis (activeren via Ease2Pay AanUit)

Hoe werkt Ease2Pay AanUit?

Om gebruik te kunnen maken van AanUit.net moet je jezelf eenmalig gratis registreren op www.ease2pay.nl. Eenmaal ingelogd kun je zelf je verblijf regelen. Havengeld betaal je met eenheden van 24 uur. Wanneer je in de haven afmeert, zet je altijd Ease2pay AanUit gelijk aan. (en dus niet pas aan het eind van de middag!)  De ligplaatsen, stroomcontacten, waterpalen, wasmachines en droger in de Lingehaven hebben allemaal een eigen vijfcijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer via de Ease2pay AanUit activeer je je verblijf en de daarmee samenhangende kosten. Je moet dit zelf ook weer uitzetten wanneer je vertrekt.

Ease2pay AanUit berekent de kosten van je verblijf en het verbruik. De betaling regel je met Ease2pay. Het is een app die in ruim 100 havens in Nederland gebruikt klan worden. Je kunt op de factuur zien wanneer je waar hebt gelegen. Hoe het betalen precies in zijn werk gaat is na te lezen op Ease2Pay. Zorg altijd dat het mailadres dat je gebruikt bij Ease2pay een mailadres is waar je ook onderweg met de boot, met regelmaat in komt. Zodat je weet wat de kosten zijn en je meldingen ontvangt.

Heb je geen Ease2pay AanUit? Dan helpen we je graag op kantoor. De kosten voor liggeld, stroom, water of wasserette kun je ook zonder app op ons kantoor afrekenen. Neem dan wel de juiste nummers voor ligplaats (op de steiger), stroom (naast het stopcontact), water (op de waterpaal) of wasmachinenummer mee. Zonder deze nummers kunnen we een betaling namelijk niet verwerken. Contant betalen is bij ons niet mogelijk, pinnen is op kantoor de enige betaalmogelijkheid.