Tarieven

tarief

Tarieven

De Lingehaven werkt met AanUit.net. Het is een digitale manier van betalen voor je liggeld, stroom en water. Dit betekent dat je gewoon vanaf je boot kunt betalen met een mobiele telefoon, tablet of laptop. De Lingehaven koos onder andere uit duurzame overwegingen voor deze betaalmethode. Contante betalingen en pinbetalingen zijn belastender voor het milieu. Met AanUit.net zetten we dus weer een stap in onze groene ambities. Betalen op ons kantoor is ook nog mogelijk. Let wel: het tarief van liggeld, stroom en water is 10% goedkoper via de app of website van AanUit.net.

Tot 2019 maakte de Lingehaven gebruik van een stempelkaartsysteem voor passanten. Vanwege de digitale ontwikkelingen in de haven stopt dit. De stempelkaart kan in 2020 alleen nog ingeleverd, ongeacht het aantal stempels. Heb jij nog zo'n groene kaart? Kom dan op kantoor afrekenen. Dan ontvang je korting op je overnachting op basis van het aantal gespaarde stempels!

Liggeld, stroom en water

Liggeld (per mtr per overnachting) € 1,30 via AanUit.net & € 1,43 op kantoor
Stroom (per kWh) € 0,50
Water per 100 liter (min. afname) € 1,00

Hoe werkt AanUit.net?

Om gebruik te kunnen maken van AanUit.net moet je jezelf eenmalig gratis registreren op www.aanuit.net. Eenmaal ingelogd kun je zelf je verblijf en stroom- en watervoorziening in de haven op actief zetten. De ligplaatsen en de stroom- en waterpalen in de haven zijn voorzien van een uniek vijfcijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer via de AanUit.net website of app activeer je je verblijf en de daarmee samenhangende kosten. Je moet dit zelf ook weer uitzetten wanneer je vertrekt.

AanUit.net berekent achteraf pas de kosten van je verblijf en het verbruik. Je ontvangt rod de 1ste week van de maand een rekening op het opgegeven e-mailadres, die je kunt betalen via een eenmalige automatische incasso, iDeal of creditcard.

Betalen op kantoor? Dat kan ook. Het is wel iets duurder. Noteer altijd het nummer van je ligplaats en stroom- en/of watercontact want dat hebben we nodig. Zonder deze nummers kunnen we je betaling niet verwerken. Contant betalen is niet mogelijk. U kunt alleen met pin betalen op kantoor.

Sanitairgebouw

Douches € 1,-
Wasmachine (incl. wasmiddel) € 5,50
Wasdroger € 2,20

in deze automaten kan alleen met geld betaald worden.

Vuilwaterpomp
gratis (munten op kantoor verkrijgbaar)