Tarieven

tarief

Tarieven

De Lingehaven werkt met AanUit.net. Het is een digitale manier van betalen voor je liggeld, stroom, water en de wasserette. Je betaalt zelf vanaf je boot met een mobiele telefoon, tablet of laptop. De Lingehaven koos onder andere uit duurzame overwegingen voor deze betaalmethode. Contante betalingen en pinbetalingen zijn belastender voor het milieu. Met AanUit.net zetten we dus weer een stap in onze groene ambities. Betalen op ons kantoor blijft ook mogelijk. Het liggeldtarief is 10% goedkoper via AanUit.net.

2019 was het laatste jaar van de groene stempelkaart. (stempelen voor een 5de gratis nacht).
In 2020 en 2021 konden de in omloop zijnde kaarten nog ingeleverd worden. We verrekenden de gespaarde stempels door een korting op je overnachting te geven. Dit is NIET mogelijk in AanUit.net, maar alléén op het havenkantoor t/m seizoen 2021. Na 2 jaren van overgang, stoppen we in 2022 definitief met de inname van de groene stempelkaarten. 

Liggeld, stroom, water, wasserette

Liggeld (per meter per 24 uur) € 1,43 op kantoor of € 1,30 (10% korting) via AanUit.net
Stroom per KW € 0,50
Water per 100 liter (min. afname) € 1,00
Wasmachine (incl. wasmiddel) € 5,50
Wasdroger € 2,20
Vuilwaterpomp gratis (munten op kantoor verkrijgbaar)

Douchen € 1,00 (de enige apparaten waarbij je niet met Aanuit.net kunt betalen. Neem dus een euromuntstuk  mee naar de douche!)

Heb je geen AanUit.net? Dan helpen we je op kantoor!
Liggeld, stroom, water of wasserette afrekenen kan ook op het kantoor. Neem dan je ligpleknummer, je stroomnummer of wasmachinenummer mee. Zonder die nummers kunnen we een betaling niet verwerken op kantoor. Contant betalen is niet mogelijk, pinnen is de enige betaalmogelijkheid.

Hoe werkt AanUit.net?

Om gebruik te kunnen maken van AanUit.net moet je jezelf eenmalig gratis registreren op www.aanuit.net. Eenmaal ingelogd kun je zelf je verblijf, stroom- en watervoorziening in de haven op actief zetten. Havengeld betaal je per 24 uur. Wanneer je in de haven gaat liggen, zet je altijd AanUit.net gelijk aan. (en dus niet pas aan het eind van de middag) Wasmachines en de droger kun je ook met de app aanzetten. De ligplaatsen, stroom-, waterpalen, wasmachines en droger in de Lingehaven hebben allemaal een eigen vijfcijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer via de AanUit.net activeer je je verblijf en de daarmee samenhangende kosten. Je moet dit zelf ook weer uitzetten wanneer je vertrekt.

AanUit.net berekent achteraf de kosten van je verblijf en het verbruik. De rekening wordt de 1ste van de maand klaargemaakt en vervolgens geautomatiseerd verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Betalen kan met IDEAL of creditcard. Heb je gekozen voor betalen met automatische incasso? Dan worden de gemaakte kosten van de afgelopen periode rond de 10de -14de van de maand afgeschreven.