Lingehavenconcert

lhc2

Lingehavenconcert

Waar klassiek modern ontmoet

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september verandert een gedeelte van de Lingehaven weer in een prachtig openluchtpodium voor het Lingehavenconcert. Het muzikale spektakel waar klassiek modern ontmoet vindt dit jaar voor de zevende keer plaats.

Het evenement wordt op vrijdagmiddag geopend met een kidsconcert. Zaterdagmiddag wordt o.a. aandacht besteed aan Gorcumse liederen en is er veel plaats voor jong talent. Op beide avonden zullen bekende orkesten optreden, zoals Shaffy & Brass en het Noordpool Orkest. Geniet onder het genot van een hapje van de foodtrucks op het Eind van de prachtige muziek.

Beide dagen is het concert gratis toegankelijk en kan er een plaatsje worden gezocht op de trappen van de Lingehaven.

lhc

Bezoek het concert met de boot

Tijdens het avondconcert op zaterdagvond is het mogelijk om met de boot het concert te bezoeken en vanaf het water te genieten van de prachtige muziek. U dient zich hiervoor wel vooraf aan te melden via deze site via het online aanmeldformulier en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Aan deze registratie zijn geen kosten verbonden.

Na afloop van het concert kunt u de haven eventueel weer verlaten via de Linge (er zal ’s avonds na 19.00 uur niet meer geschut worden) of u kunt een ligplaats voor de nacht bemachtigen. U betaalt hiervoor het gebruikelijke Lingehaven-tarief via de AanUit.net app.