lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Inschrijven

Deelnemen Open Havendag 2020

Doe je mee?

Particulieren en bedrijven zijn welkom als deelnemer. Tarieven staan op de inschrijfformulieren vermeld. Ook diverse verenigingen zien in de Open Havendag een mooi podium om zich te presenteren. Kortom iedereen kan deelnemen aan de Open Havendag op zaterdag 16 mei 2020 van 10-17 uur.
Wil je contact met ons? 0183 659 314 of lingehaven@gorinchem.nl 

Schrijf je in

De inschrijfformulieren voor Open havendag 2020 zijn beschikbaar. Nieuw is dit jaar dat je bij de inschrijving gelijk ook betaalt via IDEAL voor je deelname. Wel zo handig, makkelijk en snel.
In de formulieren zit een opmerkingen-veld waar u wensen of voorkeuren voor bijvoornbeeld een plek kunt aangeven. Wij kijken daar altijd naar, maar het is niet in alle gevallen mogelijk aan alle wensen tegemoet te komen omdat wij als organisator ook oog moeten houden voor het algemene beeld en indeling van het evenemententerrein.
Bij de inschrijfformulieren zit ook een vragen formulier. Die kunt u gebruiken wanneer u nog geen definitieve inschrijving wilt doen maar bijvoorbeeld eerst wat te vragen heeft. U komt dan niet in het betaalscherm terecht. Het vragenformulier is GEEN inschrijfformulier.

Let op:
voor de categorie food kun je niet meer vrijblijvend inschrijven. Vind je toch dat jouw foodstand niet mag ontbreken op de Open Havendag 2020? Vul dan het vragenformulier zo compleet mogelijk in, inclusief een beschrijving wat je verkoopt. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie of hier nog plaats voor is.

Nieuwsbrief

Nog geen nieuwsbrief? Schrijf je dan in. Voortaan krijg je dan vanzelf een reminder wanneer de inschrijfformulieren op de website staan van evenementen. Het is ook leuk en handig om te lezen wat er te doen is in Gorinchem. En we zijn te volgen via Facebook en Instagram.