lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Inschrijven

Deelnemen Open Havendag 2020

Doe mee en schrijf je in!

Particulieren en bedrijven zijn welkom als deelnemer. Tarieven staan op de inschrijfformulieren vermeld. Ook diverse verenigingen zien in de Open Havendag een mooi podium om zich te presenteren. Kortom iedereen kan deelnemen aan de Open Havendag op zaterdag 16 mei 2020 van 10-17 uur. Leuke idee? Welkom! 0183 659 314 of lingehaven@gorinchem.nl 

Let op! Vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk. Je bent altijd minimaal de helft van de deelnamekosten verschuldigd bij een annulering. En wanneer je na 1 mei 2020 annuleert ben je het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Wij hebben van deelnemers ondertekende formulieren nodig i.v.m. de eenmalige machtiging van de deelnamekosten.

Gelijk inschrijven!

De inschrijfformulieren voor Open havendag 2020 zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Na de Botenbeurs 2019 gaan we aan de gang met de Open havendag 2020 en betekent dat de formulieren eind 2019 op de website zullen staan. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief Lingehaven ontvang je vanzelf een reminder over het inschrijven.

Speciale wensen?

Stroom nodig, voorkeur voor een bepaalde straat bij de indeling van het terrein, een hoekkraam; geef al dit soort zaken aan op het inschrijfformulier. Wij kijken of het mogelijk is daarmee rekening te houden, al kunnen we niet alle wensen inwilligen.

Nieuwsbrief

Nog geen nieuwsbrief? Schrijf je dan in. Voortaan krijg je dan vanzelf een reminder wanneer de inschrijfformulieren op de website staan van evenementen. Het is ook leuk en handig om te lezen wat er te doen is in Gorinchem. En we zijn te volgen via Facebook en Instagram.