lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Open Havendag

Open Havendag

Zaterdag 16 mei 2020 van 10-17 uur

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip. Een een dagje uit voor het hele gezin, demonstraties, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, snuffel langs kramen, schepen kijken en laat je verrassen.

Passanten welkom

Natuurlijk zijn passanten van harte welkom tijdens Open Havendag. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers is er ook altijd voldoende ligplek voor passanten beschikbaar. Geen parkeerproblemen en je ligt op een toplocatie. Superleuk om van boord te stappen en een rond te slenteren. En dan aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek.

Deelnemen Open Havendag 2020

Er zijn kramen te huur voor particulieren en bedrijven om spullen te verkopen of het bedrijf presenteren. Ook hippe eettentjes zijn welkom, of een activiteit in het water. De inschrijfformulieren voor de Open Havendag zijn weer beschikbaar. Nieuw is dit jaar dat de inschrijving geheel digitaal is en je gelijk betaalt via IDEAL voor je deelname. Makkelijk en snel.

Ons najaars event is ook leuk!

Een andere optie is ook nog: de Botenbeurs Gorinchem wat ieder jaar eind september door ons wordt georganiseerd. Ook een zeer goed bezocht en gezellig evenement. Diverse bedrijven en particulieren zijn deelnemer aan beide evenementen. Formulieren van de Botenbeurs zullen naar verwachting in februari beschikbaar zijn. Via de nieuwsbrief Lingehaven brengen we mensen op de hoogte wanneer u zich weer kunt inschrijven.