lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Open Havendag

Streep door Open Havendag 2020

De afgelopen weken hing de onzekerheid over de doorgang van de Open Havendag al in de lucht door het coronavirus. Op maandag 23 maart werd het helaas definitief. Om de verspreiding van het virus te voorkomen is de landelijke maatregel ingesteld dat alle evenementen tot 1 juni niet plaats mogen vinden. Daarom wordt er dit jaar geen Open Havendag georganiseerd.

Het aankomende evenement in de Lingehaven is daardoor de Botenbeurs op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september. De volgende Open Havendag zal in 2021 plaatsvinden op 29 mei. 

Ik ben al ingeschreven, wat nu?
Aan reeds ingeschreven particuliere deelnemers bieden we de volgende opties:

  • Hun plaats kosteloos omzetten naar een plaats op de Botenbeurs (alleen op zaterdag 27 september). 
  • Het betaalde inschrijfgeld wordt geretourneerd. 

Deelnemende bedrijven ontvangen het betaalde inschrijfgeld ALTIJD retour, maar kunnen natuurlijk opnieuw inschrijven voor onze botenbeurs via deze link.

Wat is de Open Havendag?

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip. Een een dagje uit voor het hele gezin, demonstraties, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad.

Voor het eerst zou de Open Havendag vergezeld worden door de Mini Marinedagen van de Koninklijke Marine. Op vrijdag 15 mei  stond een programma  voor schoolkinderen in de regio op het programma en op zaterdag 16 mei was er een programma voor het publiek van de Open Havendag.