Open Havendag

golftest
Open Havendag 2022 met Koninklijke Marine

Open Havendag zaterdag 14 mei
We kijken vol goede frisse moed uit naar de Open havendag 2022. De Open Havendag Gorinchem is een geweldig event in het hart van de Allermooiste Vestingstad van Nederland (winnaar 2021 ANWB). Kom struinen langs kraampjes, meedoen en kijken bij demonstraties. In 2022 is de Open Havendag op zaterdag 14 mei van 10-17 uur. Wil je deelnemen aan deze dag? Schrijf je dan in!

Mini-Marine-Dagen vrijdag 13 en zaterdag 14 mei
De Open Havendag kent al een jarenlange samenwerking met de Koninklijke Marine. In 2022 gaan we dat vieren door de Mini Marine Dagen te organiseren op 13 en 14 mei samen met de Koninklijke Marine. Nooit eerder is er buiten de eigen Marinedagen in Den Helder zo groots uitgepakt in het land. Het belooft een koninklijk feestje te worden met diverse schepen, voorlichting, demonstraties en heel veer sport en spel. Op vrijdag 13 mei organiseren we een speciale scholendag voor de leerlingen uit groep 7 en 8. Op zaterdag 14 mei is de Mini-Marine-Dag voor iedereen toegankelijk Buiten de Waterpoort van 10-17 uur

botenbeurs klein

Inschrijven

In 1987 werd de opening van de Lingehaven groots gevierd met een open dag. Het gedeelte Linge dwars door de Gorcumse binnenstad was een prachtige passantenhaven geworden. Dat was wel een feestje waard. Sindsdien is de Open Havendag een terugkerend evenement aan het begin van het recreatieve vaarseizoen. De braderie kent al jaren een grote diversiteit aan deelnemers. Bezoekers struinen langs kraampjes met rommelmarktspullen, kleding en curiosa, maken kennis met verschillende bedrijven en toeristische trekpleisters, doen mee aan één van de vele demonstraties en genieten van lekker eten en drinken bij de foodtrucks.
Schrijf je in en doe mee als deelnemer. (Wanneer we door corona het evenement moeten annuleren, krijgen deelnemers het inschrijfgeld terug)