lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Voorzieningen

Sanitair gebouw

Voor de havengasten zijn hier toiletten, douches, uitstort chemisch toilet, wasmachine en wasdroger. Wasmachines en droger zijn professionele snelle machines. Op de machines is af te lezen hoe lang het duurt voor de was klaar is. De wasmachine is voorzien van een zeepdispencer-automaat. Roken en honden; niet welkom binnen. Bij het afrekenen van het havengeld ontvang je een toegangscode en heb je dag en nacht toegang tot de sanitaire voorzieningen.

 Wifi

Rondom het sanitair gebouw is wifi. Dat betekent dat er nabij de Peterbrug en Lingesluis wel ontvangst is, maar bij de Visbrug of de Korenbrug niet. Wel kun je natuurlijk altijd bij de picknicktafels gaan zitten die bij het sanitair gebouw staan of binnen in de wasserette. Bij het afrekenen van het havengeld geven we 1 wifi code gratis. Die is geldig voor 1 apparaat 1 dag. Je kunt de wifi dus niet delen. Heb je meerdere apparaten? Dan kun je extra codes bijkopen.

 

Stroom en drinkwater

Op nagenoeg alle steigers in de Lingehaven hebben we stroom en drinkwater voorzieningen voor de havengasten. Ook in de wintermaanden.

Afval

De ondergrondse containers in de binnenstad zijn zonder code toegankelijk.
Restafval 
hoek Peterbrug hoek Visbrug en halverwege het Eind
Glas Korenbrug over bij molen of Robberstraat in op Kalkhaven
Plastic/blik bij de Kalkhaven en Grote Markt
Papier bij Lingesluis
Batterijen , lampen in de wasserette en op kantoor een speciale Jekko-bak.
Vuilwaterpomp gratis munten op kantoor af te halen, pomp nabij Lingesluis
Bilgewater afgifte-punt voor passanten Lingehaven bij collega-haven WV De Merwede