lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Voorzieningen

Sanitair gebouw

Voor de havengasten zijn er toiletten, douches, uitstort chemisch toilet, wasmachine en wasdroger. Wasmachines en droger zijn professionele snelle machines. Op de machines is af te lezen hoe lang het duurt voor de was klaar is. De wasmachine is voorzien van een zeepdispencer-automaat. Roken en honden; niet welkom binnen. Bij het aanzetten van je verblijf in de Lingehaven via AanUit.net ontvang je gelijk automatisch de toegangscode van het sanitairgebouw. Bij het afrekenen van het havengeld op het kantoor, staat de toegangscode op je bon. Passanten hebben met de code dag en nacht toegang tot de sanitaire voorzieningen.

 Wifi

In de haven is gratis WIFI aanwezig voor onze passanten. Bij de Peterbrug en Lingesluis was al ontvangst. In 2020 zal er ook ontvangst van WIFI zijn nabij de Visbrug en de Korenbrug.  Wanneer je je aanmeldt als passant in de Lingehaven bij AanUit.net, ontvang je gelijk de code voor de WIFI. Bij het afrekenen van het havengeld op kantoor staat de WIFI code op de bon.

 

Stroom en drinkwater

Op nagenoeg alle steigers in de Lingehaven hebben we stroom en drinkwater voorzieningen voor de havengasten. je kunt de automaten op de steigers zelf bedienen met AanUit.net. Of kom langs op kantoor met de nummers van de stroom en/of waterpalen waar u gebruik van wilt maken. Want dan rekent u op kantoor af en zetten maken we de automaten voor u toegankelijk. Ook in de wintermaanden hebben we stroom en watervoorzieningen voor onze gasten.

Afval

De ondergrondse containers in de binnenstad zijn zonder code toegankelijk.
Restafval 
hoek Peterbrug hoek Visbrug en halverwege het Eind
Glas Korenbrug over bij molen of Robberstraat in op Kalkhaven
Plastic/blik bij de Kalkhaven en Grote Markt
Papier bij Lingesluis
Batterijen , lampen in de wasserette en op kantoor een speciale Jekko-bak.
Vuilwaterpomp gratis munten op kantoor af te halen, pomp nabij Lingesluis
Bilgewater afgifte-punt voor passanten Lingehaven bij collega-haven WV De Merwede