lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Dudok

Exclusieve salonboot in Gorinchem

De Dudok is een authentieke notarisboot uit 1904. Dit schip is op initiatief van Hotel Brasserie Le Bon ‘Apart en de Lingehaven in de zomer van 2014 naar Gorinchem gehaald. De salonboot is met steun en inzet van het Gorcumse en regionale bedrijfsleven een restauratietraject ingegaan om het schip weer volledig in oorspronkelijke staat te restaureren. Met de hulp van diverse sponsors verenigd in de Heeren van Dudok, wordt dit restauratieproject gerealiseerd. Verschillende gespecialiseerde bedrijven leveren expertise om deze klassieker in oude glorie in de vaart te houden.

De ruim 100 jaar oude Dudok is vergelijkbaar met de salonboten bij het exclusieve Amstelhotel in Amsterdam. In Gorinchem ligt dit bijzondere schip in de Lingehaven bij Le Bon Apart. De exclusiviteit van de boot maakt hem erg geschikt voor zakelijke doeleinden. Maar ook particulieren kunnen dt fraaie schip huren bij een bijzondere gelegenheid. Restaurant Le Bon ‘Apart kan zo gewenst aanvullend zorgen voor catering op maat.

Varen met de Dudok

De Dudok wordt regelmatig gebruikt voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld om (buitenlandse) gasten Gorinchem en de omgeving te laten zien. Maar ook particulieren kunnen dit fraaie schip met schipper huren voor een vaartocht, met familie of vrienden. Er kunnen maximaal 12 personen mee aan boord. Vanaf de Lingehaven kunnen er rondvaarten met de Dudok worden gemaakt in het omringende rivierenlandschap, zoals de Linge de Merwede en de Maas. Het restaurant Le Bon ‘Apart kan zorgen voor catering op maat.  Heeft u interesse in een rondvaart met een klein gezelschap, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken De exclusieve en stijlvolle sfeer maakt een vaartocht met de Dudok tot een ware belevenis. Er moet altijd gereserveerd worden.

Le Bon Apart 0183 666 221.
http://www.dedudok.nl