lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Tarieven

Tarieven Lingehaven 2020

Passanten

Havengeld is € 1,43 per meter per overnachting. Iedereen moet zich na afmeren gelijk melden en is havengeldplichtig. Betalen kun je zelf regelen vanaf je boot. Dat doe je met AanUit.net via de website of app. Je betaalt liggeld met eenheden van 24 uur. Bij aankomst zet je je verblijf AAN en bij het verlaten zet je je verblijf UIT. Je factuur ontvang je achteraf in je mail of met automatische incasso. Vergelijkbaar met een parkeerapp waar veel mensen gebruik van maken. Heb je hulp nodig? Dan kun je natuurlijk langskomen op ons kantoor. Wanneer je liever betaalt met pin of contant kun je ook gewoon terecht op het havenkantoor en betaal je daar contant of pin. Betalers met AanUit.net genieten 10% digitale duurzaamheidskorting. Dus op kantoor betalen is wel iets duurder.

En de stempelkaart dan, wat nu!?
We werken al jaren met een stempelkaart Lingehaven, waarbij mensen sparen voor een gratis 5de nacht. De wereld verandert en wij ook. Lingehaven is toe aan iets nieuws in dit digitale tijdperk. In 2020 mag iedereen groene stempelkaarten komen inleveren op kantoor. We verwerken dan gelijk de opgebouwde korting en nemen de stempelkaart in. Het maakt niet uit of er 1 stempel of 3 op staan, we nemen alle kaarten in en je kunt gelijk de opgebouwde korting incasseren bij je overnachting. Dus zoek je stempelkaarten op en kom ze inleveren in 2020. Na 2020 nemen we geen stempelkaarten meer in

Drinkwater automaten en elektra automaten zijn aanwezig op alle steigers.
Je kunt ze zelf activeren met AanUit.net d.m.v. de codes die op de palen staan.
Wanneer je liever pin of contant betaalt kan dat ook. We helpen graag op kantoor. (dan geen korting van 10%)
Noteer dan je nummer van : ligplaats,  stroomcontact en water. Deze nummers hebben we nodig wanneer je op kantoor komt betalen.

Wifi is gratis en je ontvangt de code nadat je bent ingelogd in AanUit.net.
Mensen die op kantoor betalen ontvangen de code bij het betalen van het havengeld op de bon

Voorzieningengebouw

Douches inworp € 1,00
Wasmachine inworp € 5,50  (zeep is inclusief), Wasdroger inworp € 2,20
Je ontvangt automatisch de code van het sanitairgebouw wanneer je AanUit.net hebt geactiveerd.
Mensen die op kantoor betalen ontvangen de code bij het betalen van het havengeld op de bon.

Vuilwaterpomp is gratis (munten op sluiskantoor)

Waarom 10% korting bij betalen havengeld via AanUit.net?
Omdat betalingen verwerken kostbaar is. En we doen het daarnaast ook met het oog op duurzaamheid. Het digitale betaling is groener.

Winterligplaatsen

Het tarief voor winterligplekken bestaat alléén in de periode van 1 oktober t/m 30 april. Dan hebben we naast passantentarief ook een maandtarief voor havengeld. Winterligplekken zijn altijd voor minimaal 30 dagen. Dus je kunt wel 32, 46 of 90 dagen liggen tegen wintertarief, maar dus niet 28 dagen. De maand kan op ieder gewenst moment worden gestart in de periode dat er winterligtarief bestaat. Je hebt altijd toestemming van de haven nodig om te komen liggen als winterligger. De aanvraag kun je indienen via AanUit.net met de knop “aanvraag winterligplek indienen”. Bel gerust naar het kantoor Lingehaven (0183 659 314) met vragen. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd wordt het liggeld met het lage wintertarief berekend via AanUit.net. Ook ontvang je 10% extra korting van de Lingehaven wanneer je betaalt via AanUit.net. Makkelijk te regelen vanaf je boot met je mobiel of tablet op een tijdstip dat je zelf goed uitkoopt. En dus ook 10% goedkoper dan betalen op kantoor.
Wintertarief is € 2,97 per m2 (lengte x breedte schip x maandtarief) per maand.
Minimumtarief is € 103,40 per maand.
Elektra is met ingang van 1 oktober 2020 € 0,50 per KWh. Dat is hetzelfde stroomtarief het hele jaar door voor alle gasten in de Lingehaven. Het vroegere vastrecht stroom voor winterliggers bestaat met ingang van 1 oktober 2020 niet meer. Iedereen betaalt hetzelfde tarief. Het loont vaak de moeite na te denken over een energiezuinige maatregelen aan boord. Zeker wanneer je ook in de wintermaanden gebruik maakt van je schip. Veel maatregelen verdien je verrassend snel terug en leveren veel extra comfort op.

Passagiersteiger in voorhaven Gorinchem

Meer informatie en tarieven over de steiger voor cruise schepen Buiten de Waterpoort Gorinchem

Fiets- en kajakverhuur bij Lingehaven

Fiets met 3 versnellingen € 10,00 per dag(deel)
Kajak € 10,00 per dag(deel)
Reserveren is aanbevolen 0183 659 314 en neem een identiteitskaart mee