lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Aanmelden

Boot verkopen?

Vul ons digitale inschrijfformulier voor bedrijven of particulieren in. Nadat we een volledig ingevuld formulier hebben ontvangen, gaan we je boot indelen. Deelnemende bedrijven liggen zo veel mogelijk bij elkaar tussen de Lingesluis en de Peterbrug. Particuliere schepen liggen hoofdzakelijk bij elkaar tussen de Peterbrug en de Korenbrug. Wens of voorkeur voor een ligplaats? Geef het aan op het inschrijfformulier; wij proberen hier altijd rekening mee te houden. In verband met de beperkte brughoogtes (maximale hoogtes: 2,80m en 3,50m) verzoeken wij je om de hoogte van het schip op basis van geklapte mast, ramen, etc. in te vullen op het formulier.

Lingehaven Gorinchem organiseert de Botenbeurs en zorgt jaarlijks voor zo’n 15.000 tot 20.000 bezoekers. De verkoop regel je helemaal zelf. Als verkoper ben je beide beursdagen de gehele dag aan boord om je schip te laten zien en maak je zelf afspraken met potentiële kopers.

Gratis advertentiepakket voor particulieren
Deelnemen als particulier? Dat levert een aantal praktische voordelen op! De organisatie van de Botenbeurs werkt namelijk samen met mediapartner YachtFocus. Dit betekent voor particulieren de gratis mogelijkheid om te adverteren, waardoor je boot voorafgaand al de nodige aandacht krijgt. Misschien is de boot al voor de beurs verkocht! Een goede reden om je vroeg in te schrijven voor de Botenbeurs. Zodra je dit hebt gedaan, neemt YachtFocus zelf contact met je op.

Als particuliere deelnemer met een schip betaal je €8,40 per strekkende meter. Dat is inclusief het havengeld van donderdag tot en met zaterdag.

Kraam huren?

Tweedehands (scheeps)artikelen of curiosa

Een kraam huren voor de verkoop van tweedehands (scheeps)artikelen is leuk. Schrijf je daarom in als deelnemer aan deze beurs. De marktkramen hebben een lengte van 4 meter en worden geplaatst met bovenzeil. De kramen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Omdat dit een Botenbeurs is, verlenen we voorrang aan kramen met 2de hands scheepsartikelen boven rommelmarktspullen.

Tweedehands kledingmarkt

Geen boot te koop, maar wel heel veel zomerkleding om weg te doen? Tijdens de Botenbeurs bieden we naast kramen met tweedehands scheepvaartartikelen of curiosa ook plaatsen aan op onze tweedehands kledingmarkt voor particulieren. De kledingmarkt duurt – net als de rest van het evenement – van 10 tot 5. De kosten voor deelname bedragen €25,-. Je hebt dan een eigen ruimte van 4 meter om gezellig aan te kleden met je oude spullen en krijgt er een kledingrek bij. Bijkomend voordeel: je mag een auto achter je toegewezen plek zetten. Dat wordt extra veel meenemen! Dus verzamel al je oude shirts, broeken, jurken, schoenen en modeaccessoires en schrijf je in. LET OP: wil je ook andere dingen dan kleding verkopen? Schrijf je dan in voor een gewone kraam!

> Ga nu naar het inschrijfformulier!

Afwijkende inschrijving?

Voorlichting geven, iets demonstreren of een afwijkende inschrijving in?
Vul dan het vragenformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.