Botenbeurs Gorinchem

golftest

Botenbeurs 2021

Vrijdag 24 en zaterdag 25 september

De Botenbeurs vindt ieder jaar plaats op de laatste vrijdag en zaterdag van september. Vorig jaar moesten wij het evenement helaas cancelen vanwege corona, maar in 2021 gaan we er weer met volle kracht voor en zijn de voorbereidingen begonnen. De Botenbeurs staat dit jaar gepland op 24 en 25 september. Doe jij mee?

Inschrijven

Wij hopen en vertrouwen erop dat er najaar 2021 meer mogelijk is. Via onderstaande buttons is inschrijven mogelijk. Meteen betalen is hierbij noodzakelijk. Mocht het nodig zijn om door toedoen van de coronamaatregelen af te schalen of het evenement zelfs af te gelasten, dan neemt de organisatie contact op met deelnemers die zich hebben ingeschreven en krijgen deelnemers het inschrijfgeld terug.

prijzen voor bedrijven zijn:
kraam € 155,00 excl btw
grondplek 4 mtr € 140,00 excl btw
schip per mtr € 16,79 excl btw
Tot 1 juli 2021 ontvangen bedrijven 25% korting op hun inschrijving!

prijzen voor particulieren zijn:
kraam € 42,50 incl btw
schip per mtr € 8,40 incl btw

Deelnemen als particulier? Dat levert een aantal praktische voordelen op! De organisatie van de Botenbeurs werkt namelijk samen met mediapartner YachtFocus. Dit betekent voor particulieren de gratis mogelijkheid om te adverteren, waardoor je boot voorafgaand al de nodige aandacht krijgt. Misschien is de boot al voor de beurs verkocht! Een goede reden om je vroeg in te schrijven voor de Botenbeurs. Zodra je dit hebt gedaan, neemt YachtFocus zelf contact met je op.

YachtFocus

Met ruim 30 voorgaande edities is de Botenbeurs één van de langstlopende evenementen op het gebied van bootverkoop. Dit maakt het evenement tot een begrip aan het einde van het recreatieve vaarseizoen. Elk jaar is het weer een samengaan van mensen die zich professioneel bezighouden met scheepvaart, als ook de liefhebber die zijn boot zelf te koop aanbiedt. Je vindt er nieuwe én tweedehands schepen, van luxe jachten tot kamperen op het water.

Nautische markt op zaterdag

botenbeurs klein

Op de zaterdag van de Botenbeurs is er een nautische markt rondom de haven en de toegang is gratis. Van tweedehands scheepsartikelen, accu’s, motoren, communicatie voor aan boord, tot stoffering en bootkappen: je vindt het er allemaal! Natuurlijk afgewisseld met gezellige kraampjes met een hapje en een drankje. Juist deze mix maakt de Gorcumse Botenbeurs tot een evenement met een uniek karakter, waar door iedereen van de watersport genoten wordt.