Botenbeurs Gorinchem

bb

Botenbeurs 2022

De Botenbeurs vindt ieder jaar plaats op de laatste vrijdag en zaterdag van september. Met ruim 30 voorgaande edities is het één van de langstlopende evenementen op het gebied van bootverkoop.  Bekijk het gehele programma van 2022 hier.

bb2

"Waar door iedereen van de watersport genoten wordt"

De beurs is een begrip aan het einde van het recreatieve vaarseizoen. Het is een samengaan van mensen die zich professioneel bezighouden met scheepvaart, als ook de liefhebber die zijn boot zelf te koop aanbiedt. Je vindt er nieuwe én tweedehands schepen, van luxe jachten tot kamperen op het water. Op de zaterdag van de Botenbeurs is er een nautische markt rondom de haven en de toegang is gratis. Van tweedehands scheepsartikelen, accu’s, motoren, communicatie voor aan boord, tot stoffering en bootkappen: je vindt het er allemaal! Natuurlijk afgewisseld met gezellige kraampjes met een hapje en een drankje. Juist deze mix maakt de Gorcumse Botenbeurs tot een evenement met een uniek karakter, waar door iedereen van de watersport genoten wordt.

 

Yachtfocus als mediapartner: gratis advertentie voor particulieren

Deelnemen als particulier? Dat levert een aantal praktische voordelen op! De organisatie van de Botenbeurs werkt namelijk samen met mediapartner YachtFocus. Dit betekent voor particulieren de gratis mogelijkheid om te adverteren, waardoor je boot voorafgaand al de nodige aandacht krijgt. Misschien is de boot al voor de beurs verkocht! Een goede reden om je vroeg in te schrijven voor de Botenbeurs. Zodra je dit hebt gedaan, neemt YachtFocus zelf contact met je op.

YachtFocus verspreidt als vanouds en gratis het actuele nummer van haar dikke botenblad op de Botenbeurs in Gorinchem. De gelijknamige website YachtFocus.com biedt het grootste botenaanbod van Nederland. De boten worden aantrekkelijk gepresenteerd met veel foto's en alle gegevens. Nieuw is dat ook huurboten op YachtFocus.com geboekt kunnen worden.