Botenbeurs Gorinchem

bb

Botenbeurs 2023

We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de Botenbeurs 2023!

Wanneer je op zoek bent naar vrijheid en optimaal van alle mooie dagen in Nederland wilt genieten .... en stiekem al heel lang droomt om eigenaar te worden van een boot. Dan is een bezoek aan de Botenbeurs in Gorinchem een echte aanrader!

De Botenbeurs Gorinchem is inmiddels een begrip in Gorinchem en omstreken. Met ruim 30 voorgaande edities is het één van de langstlopende evenementen op het gebied van bootverkoop. In onze prachtige Lingehaven zal een  variatie aan sloepen, schepen en jachten liggen die te koop worden aangeboden doior particulieren en bedrijven. Naast een nautische markt zijn er natuurlijk ook verschillende horecagelegenheden te vinden op de Botenbeurs. We toveren de Kriekenmarkt om tot een foodplein met een gezellige tent! Een perfecte plek om effectief en rustig uw boot te kopen, te verkopen of gewoon even neer te strijken.

Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier!

bb1

Passanten ook welkom!

Dit jaar ben je ook als passant van harte welkom in de Lingehaven. De beschikbare passantenplekken zijn in het groen op de steigers gemarkeerd. We hebben tussen de Visbrug en de Korenbrug ligplaatsen waar je als passant mag liggen tijdens de beursdagen. Het gaat om de zones 66146, 66147, 66148.
Ben je afgemeerd, meld je dan gelijk aan via AanUitnet als passant. Sluit goed aan zodat ook andere gasten nog een plekje kunnen vinden.

Wat is leuker dan met de boot de Botenbeurs bezoeken!

bb2

"Waar door iedereen van de watersport genoten wordt"

De beurs is een begrip aan het einde van het recreatieve vaarseizoen. Het is een samengaan van mensen die zich professioneel bezighouden met scheepvaart, als ook de liefhebber die zijn boot zelf te koop aanbiedt. Je vindt er nieuwe én tweedehands schepen, van luxe jachten tot kamperen op het water. Op de zaterdag van de Botenbeurs is er een nautische markt rondom de haven. Bezoekers betalen geen entree voor de Botenbeurs. Er is zaterdag van alles te vinden: van tweedehands scheepsartikelen, accu’s, motoren, communicatie voor aan boord, tot stoffering en bootkappen. Je vindt het er allemaal! Natuurlijk mist ook een hapje en drankje niet De mix van particulier en bedrijf maakt de Gorcumse Botenbeurs tot een evenement met een uniek karakter, waar door iedereen van de watersport genoten wordt.

Tarieven bedrijven (excl. 21% BTW)

  • Kraam (zaterdag), 4 meter: € 155,-
  • Grondplek (zaterdag), minimale afname 4 meter: € 38,74
  • Schip in water (vrijdag en zaterdag), prijs per meter: € 20,-
  • Schip op trailer (zaterdag), prijs per meter: €20,-

Tarieven particulieren

  • Kraam tweedehands scheepsartikelen (alleen zaterdag), 4 meter: € 60,-
    Het is niet meer mogelijk om met een rommelmarktkraam in te schrijven voor de Botenbeurs, op de Botenbeurs plaatsen we alleen kramen met scheepvaartartikelen!
  • Schip in water (vrijdag en zaterdag), prijs per meter: € 10,-
  • Schip op trailer (zaterdag, en in overleg is vrijdag mogelijk), prijs per meter: €10,-

Yachtfocus als mediapartner: gratis advertentie voor particulieren

Deelnemen als particulier? Dat levert een aantal praktische voordelen op! De organisatie van de Botenbeurs werkt namelijk samen met mediapartner YachtFocus. Dit betekent voor particulieren de gratis mogelijkheid om te adverteren! Is het niet gelukt om je boot te verkopen tijdens de Botenbeurs? Dan mag je na het evenement gebruik maken van advertentieruimte in het magazine en op de website van Yachtfocus.

YachtFocus verspreidt als vanouds en gratis het actuele nummer van haar dikke botenblad op de Botenbeurs in Gorinchem. De gelijknamige website YachtFocus.com biedt het grootste botenaanbod van Nederland. De boten worden aantrekkelijk gepresenteerd met veel foto's en alle gegevens.

yf-magazine-img-n