Botenbeurs Gorinchem

bb

Botenbeurs vr 22 en za 23 sept 2023

De Botenbeurs is in 2023 op vrijdag 22 en zaterdag 23 september. Met ruim 30 voorgaande edities is het één van de langstlopende evenementen op het gebied van bootverkoop.

bb2

"Waar door iedereen van de watersport genoten wordt"

De beurs is een begrip aan het einde van het recreatieve vaarseizoen. Het is een samengaan van mensen die zich professioneel bezighouden met scheepvaart, als ook de liefhebber die zijn boot zelf te koop aanbiedt. Je vindt er nieuwe én tweedehands schepen, van luxe jachten tot kamperen op het water. Op de zaterdag van de Botenbeurs is er een nautische markt rondom de haven en de toegang is gratis. Van tweedehands scheepsartikelen, accu’s, motoren, communicatie voor aan boord, tot stoffering en bootkappen: je vindt het er allemaal! Natuurlijk afgewisseld met gezellige kraampjes met een hapje en een drankje. Juist deze mix maakt de Gorcumse Botenbeurs tot een evenement met een uniek karakter, waar door iedereen van de watersport genoten wordt.

Tarieven bedrijven (excl. 21% BTW)

  • Kraam (alleen zaterdag), 4 meter: € 155,-
  • Grondplek (alleen zaterdag), minimale afname 4 meter: € 38,74
  • Schip in water (vrijdag en zaterdag), prijs per meter: € 20,-
  • Schip op trailer (vrijdag en zaterdag), prijs per meter: €20,-

Tarieven particulieren

  • Kraam tweedehands scheepsartikelen (alleen zaterdag), 4 meter: € 60,-
  • Schip in water (vrijdag en zaterdag), prijs per meter: € 10,-
  • Schip op trailer (zaterdag, en in overleg is vrijdag mogelijk), prijs per meter: €10,-

Voorlichting geven, iets demonstreren of een afwijkende inschrijving?
Vul dit vragenformulier in!

Yachtfocus als mediapartner: gratis advertentie voor particulieren

Deelnemen als particulier? Dat levert een aantal praktische voordelen op! De organisatie van de Botenbeurs werkt namelijk samen met mediapartner YachtFocus. Dit betekent voor particulieren de gratis mogelijkheid om te adverteren! Is het niet gelukt om je boot te verkopen tijdens de Botenbeurs? Dan mag je na het evenement gebruik maken van advertentieruimte in het magazine en op de website van Yachtfocus.

YachtFocus verspreidt als vanouds en gratis het actuele nummer van haar dikke botenblad op de Botenbeurs in Gorinchem. De gelijknamige website YachtFocus.com biedt het grootste botenaanbod van Nederland. De boten worden aantrekkelijk gepresenteerd met veel foto's en alle gegevens.

yf-magazine-img-n