Bereikbaarheid

deelnemers

Openbaar vervoer en parkeren

Kom je naar de Botenbeurs-markt op 24 september? Kom indien mogelijk zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Daarnaast vaart Riveer vanaf de start van het evenement ieder half uur vanaf de plaatsen Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Op de Kalkhaven (achter het evenemententerrein) wordt een extra fietsenstalling gemaakt.

Toch met de auto? Parkeren kan op de volgende plaatsen:
- Parkeerterrein Mercon Montage (Nieuwe Wolpherensedijk): +/- 20 minuten loopafstand
- Parkeerterrein Spijksepoort (Spijksedijk): +/- 15 minuten loopafstand

Wil je liever in de binnenstad parkeren? Houd er dan rekening mee dat doorstroming van verkeer in de binnenstad een stuk lastiger is. Er wordt eenrichtingsverkeer ingesteld op de Appeldijk en Havendijk. Het Eind en de Kriekenmarkt worden afgesloten voor verkeer. De Tolsteeg is deze dag bij uitzondering tweerichtingsverkeer zodat Buiten de Waterpoort wel bereikbaar blijft. Kijk hier voor parkeren in de binnenstad.

Parkeerverbod langs de Lingehaven

Vanwege de Botenbeurs geldt op vrijdag 23 en zaterdag 24 september een parkeerverbod langs de Lingehaven. Voor voertuigen die er toch staan is een wegsleepregeling van kracht. Vanaf vrijdagochtend 6.00 uur mag u niet meer parkeren op de Kriekenmarkt (t.h.v. huisnummers 21, 23 en 25) en vanaf vrijdagavond 23.00 uur mag u niet meer parkeren op de Havendijk, Appeldijk, Eind, Kriekenmarkt en Krommenhoek (t.h.v. huisnummers 1 en 3). Het parkeerverbod geldt tot zaterdag 19.00 uur.