lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Inschrijven

Deelnemen Open Havendag 2018

Doe mee en schrijf je in!

Inschrijfformulieren staan hiernaast in 2 soorten: PARTICULIEREN en BEDRIJVEN. Iedereen kan deelnemen aan de Open Havendag op zaterdag 19 mei van 10-17 uur. Ook diverse verenigingen zien in de Open Havendag een mooi podium om zich te presenteren. En heeft u een leuk idee voor een activiteit, bel 0183 659 314 of mail lingehaven@gorinchem.nl  Wij staan open voor leuke plannen.

Let op! Vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk! U bent altijd minimaal de helft van de deelnamekosten verschuldigd bij een annulering. En wanneer u na 6 mei 2018 annuleert bent u het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Dit omdat het op een laat tijdstip vaak niet mogelijk blijkt om leeg gekomen plekken nog op te vullen. Wij hebben van deelnemers ondertekende formulieren nodig ivm de eenmalige machtiging van de deelnamekosten.

Speciale wensen?

Stroom nodig, voorkeur voor een bepaalde straat bij de indeling van het terrein, een hoekkraam; geef al dit soort zaken aan op het inschrijfformulier. Wij kijken altijd of het mogelijk is daarmee rekening te houden, al kunnen we uiteraard niet alle wensen inwilligen.

Nieuwsbrief

Ontvangt u nog geen nieuwsbrief en zou u dat wel graag willen? Stuur een mailtje naar lingehaven@gorinchem.nl en wij verzorgen dat u de maandelijkse nieuwsbrief ontvangt. Voortaan krijgt u dan ook vanzelf een reminder wanneer de inschrijfformulieren op de website staan. Ook leuk en handig om te lezen wat er te doen is in en rond Gorinchem. En ook via facebook.zijn wij te volgen.