lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Inschrijven

Deelnemen Open Havendag 2019

Doe mee en schrijf je in!

Particulieren en bedrijven zijn welkom als deelnemer. Tarieven staan op de inschrijfformulieren vermeld. Ook diverse verenigingen zien in de Open Havendag een mooi podium om zich te presenteren. Kortom iedereen kan deelnemen aan de Open Havendag op zaterdag 25 mei 2019 van 10-17 uur.
Leuke ideeen zijn welkom! 0183 659 314 of lingehaven@gorinchem.nl 

Let op! Vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk. Je bent altijd minimaal de helft van de deelnamekosten verschuldigd bij een annulering. En wanneer je na 5 mei 2019 annuleert ben je het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Wij hebben van deelnemers ondertekende formulieren nodig ivm de eenmalige machtiging van de deelnamekosten.

Kans maken op gratis deelname?

Hoe fijn is het om je inschrijfgeld voor de Open Havendag terug te winnen? Doe mee aan onze Vroege Vogel Actie en maak kans! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is inschrijven vóór maandag 1 april (geen grap!). Je maakt dan automatisch kans op gratis deelname – of je nu inschrijft als bedrijf of particulier. Na deze datum wordt er een winnaar bekend gemaakt!

Gelijk inschrijven!

Download een formulier en schrijf je in.
Er is een inschrijfformulier voor particulieren of een inschrijfformulier voor bedrijven.
Verenigingen mogen een formulier invullen voor particulieren.

Speciale wensen?

Stroom nodig, voorkeur voor een bepaalde straat bij de indeling van het terrein, een hoekkraam; geef al dit soort zaken aan op het inschrijfformulier. Wij kijken of het mogelijk is daarmee rekening te houden, al kunnen we niet alle wensen inwilligen.

Nieuwsbrief

Nog geen nieuwsbrief? Schrijf je dan in. Voortaan krijg je dan vanzelf een reminder wanneer de inschrijfformulieren op de website staan van evenementen. Het is ook leuk en handig om te lezen wat er te doen is in Gorinchem. En we zijn te volgen via Facebook en Instagram.