lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Open Havendag

Open Havendag 2018

Zaterdag 19 mei van 10-17 uur

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip. Een een dagje uit voor het hele gezin, demonstratie, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, rond snuffelen langs kramen, schepen kijken en laat je verrassen.

Passanten welkom

Natuurlijk zijn passanten van harte welkom tijdens Open Havendag. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers is er ook altijd voldoende ligplek voor passanten beschikbaar. Geen parkeerproblemen en u ligt op een toplocatie. Niks is zo leuk als van boord stappen en een beetje langs de kraampjes slenteren. Lekker aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek.

Deelnemen

We hebben kramen waar particulieren en bedrijven spullen kunnen verkopen of het bedrijf presenteren. Of smaakvolle, hippe eettentjes en we vinden activiteiten in het water ook leuk. De inschrijfformulieren voor de Open Havendag zetten we altijd op de website. (hieronder met plaatje & link naar het formulier).
Er zijn in 2018 zoveel aanmeldingen dat we vol zitten. Je kunt wel als reserve genoteerd worden. Wanneer we dan een afmelding ontvangen, bellen we om te vragen of je alsnog wilt komen. Bel dan even naar kantoor voor overleg 0183 659 314.
Een andere optie is: schrijf je in voor een plek op de Boten en Camperbeurs want dan is er nog volop plek beschikbaar. Ook een zeer goed bezocht en gezellig Lingehaven evenement