lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Open Havendag

Open Havendag

Zaterdag 25 mei 2019 van 10-17 uur

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip. Een een dagje uit voor het hele gezin, demonstratie, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, rond snuffelen langs kramen, schepen kijken en laat je verrassen.

Passanten welkom

Natuurlijk zijn passanten van harte welkom tijdens Open Havendag. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers is er ook altijd voldoende ligplek voor passanten beschikbaar. Geen parkeerproblemen en je ligt op een toplocatie. Superleuk om van boord te stappen en een beetje langs de kraampjes te slenteren. Lekker aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek.

Deelnemen

Er zijn kramen te huur voor zowel particulieren als voor bedrijven om spullen te verkopen of het bedrijf presenteren. Ook smaakvolle, hippe eettentjes zijn welkom, of een activiteit in het water. De inschrijfformulieren voor de Open Havendag zetten we t.z.t op de website. Een aanrader is je inschrijven voor de nieuwsbrief Lingehaven die we eens per maand versturen: dan ontvang je vanzelf een reminder wanneer je je weer kunt inschrijven voor een evenement Lingehaven.

Een andere optie is ook: de Boten en Camperbeurs wat jaarlijks eind september plaats vindt. Ook een zeer goed bezocht en gezellig evenement