lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Open Havendag

Open Havendag

Zaterdag 25 mei 2019 van 10-17 uur

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip. Een een dagje uit voor het hele gezin, demonstratie, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, rond snuffelen langs kramen, schepen kijken en laat je verrassen.

Passanten welkom

Natuurlijk zijn passanten van harte welkom tijdens Open Havendag. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers is er ook altijd voldoende ligplek voor passanten beschikbaar. Geen parkeerproblemen en je ligt op een toplocatie. Superleuk om van boord te stappen en een beetje langs de kraampjes te slenteren. Lekker aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek.

Deelnemen Open Havendag 2019

Er zijn kramen te huur voor particulieren en bedrijven om spullen te verkopen of het bedrijf presenteren. Ook hippe eettentjes zijn welkom, of een activiteit in het water. De inschrijfformulieren voor de Open Havendag zijn beschikbaar in 2 versies. We schrijven in op volgorde van binnenkomst. En snel inschrijven loont dankzij onze Vroege Vogel Actie! Particulieren en bedrijven die voor 1 april 2019 inschrijven, maken namelijk kans op gratis deelname.

Ons najaars event Lingehaven ook leuk!

Een andere optie is ook nog: de Botenbeurs Gorinchem wat ieder jaar eind september door ons wordt georganiseerd. Ook een zeer goed bezocht en gezellig evenement. Diverse bedrijven en particulieren zijn deelnemer aan beide evenementen..