lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
Open Havendag

Open Havendag 2018

Zaterdag 19 mei van 10-17 uur

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip. Een een dagje uit voor het hele gezin, demonstratie, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, rond snuffelen langs kramen, schepen kijken en laat je verrassen.

Passanten welkom

Natuurlijk zijn passanten van harte welkom tijdens Open Havendag. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers is er ook altijd voldoende ligplek voor passanten beschikbaar. Geen parkeerproblemen en u ligt op een toplocatie. Niks is zo leuk als van boord stappen en een beetje langs de kraampjes slenteren. Lekker aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek.

Deelnemen in 2018

Dat kan natuurlijk! En op verschillende manieren: we hebben kramen waar particulieren en bedrijven spullen kunnen verkopen of het bedrijf presenteren. Of smaakvolle, hippe eettentjes en we vinden activiteiten in het water ook leuk. De inschrijfformulieren voor de Open Havendag 2018 staan hieronder met een plaatje & link naar het formulier Vragen? Bel ons 0183 659 314

Vroege Vogel Actie: win je deelnamekosten

Bij de start van het vaarseizoen gaan we een winnaar trekken. Inschrijvingen die 31 maart binnen zijn, gaan in de hoge hoed en dan trekken we een winnaar. De geluksvogel krijgt zijn inschrijfkosten terug en heeft dus een gratis plek op de Open Havendag in 2018. Zorg dat jouw inschrijving uiterlijk 31 maart binnen is! De trekking van de winnaar maken we bekend op Facebook. En natuurlijk krijgt de winnaar van deze actie ook persoonlijk bericht hierover.

Gelijk inschrijven

We hebben inschrijfformulieren voor bedrijven of particulieren. Klik op het juiste plaatje en regel je deelname.