Tips en links

Uitstapjes vanuit Gorinchem

Natuurlijk zijn er in en rond Gorinchem heel veel leuke dingen te doen en te beleven. De VVV Gorinchem bevindt zich op de Grote Markt en zij helpen u graag als u op zoek bent naar iets leuks, of gewoon lekker rond wilt snuffelen om op een idee gebracht te worden.

Daarnaast hebben wij op het kantoor van de Lingesluis ook informatie waarmee we u op weg kunnen helpen. Dus neem gerust gratis folders bij ons mee wanneer u havengeld komt betalen. Ook bieden we iedere passant ons eigen magazine aan: Op, aan en over water....Daarin staan gelijk al heel veel tips van stad en regio! Ieder jaar stellen we dat magazine zelf samen.

Waterrijke ligging van Gorinchem

De rivier is nu en in het verleden een belangrijke speler geweest voor deze regio. Onze waterrijke ligging is op geen betere wijze te beleven als op het water en aan de oevers. Mensen komen altijd graag naar het water. Een overtocht met een van de veren van Riveer is onderdeel van veel verschillende arrangementen en uitjes vanuit Gorinchem. Ook wanneer je zelf een boot hebt, blijft een tochtje met Riveer ook gewoon leuk. Bijvoorbeeld om te picknicken ergens met de kinderen, of om Loevestein te bezoeken vanuit Gorinchem met de pont (bij Loevestein kan pleziervaart niet afmeren)

Share