Route & Parkeren 

Parkeren Gorinchem

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in Gorinchem. De hele binnenstad is betaald parkeren. Op straat is vaak alleen kort parkeren mogelijk en gaat betaling middels kenteken-parkeren (met smartphone of pinpas)
De binnenstad kent 2 parkeergarages op loopafstand van de Lingehaven:parkeergarage Kazerneplein en Kweeklust.
Het terrein Buiten de Waterpoort ligt dicht bij de Lingehaven. Ook een prima plek om de auto een dag(deel) te parkeren. 

Evenementen Gorinchem

Tijdens evenementen kan het parkeren in de binnenstad natuurlijk lastiger zijn. Tijdens Open Havendag en Boten- en Camperbeurs zijn er omleidingen in de stad, verschillende straten zijn dan afgesloten of er is eenrichtingsverkeer ingesteld. Dat maakt het niet eenvoudig de binnenstad te doorkruisen. Tijdens evenementen is het dan ook raadzaam om de parkeergarages te gebruiken of een van de parkings aan de rand van de stad.

Speciale parkings op zaterdag 26 september 2015:

Tijdens de Boten- en Camperbeurs is er een speciale gratis parking bij de evenementenhal Gorinchem. (Op de A15 afslag Gorinchem-Oost en u ziet de evenementenhal gelijk aan uw linkerhand.) Er rijden van 9 tot 17 uur gratis pendelbussen van/naar het beursterrein. Ook het terrein bij Mercon is open gesteld op deze zaterdag voor beursbezoekers. U parkeert hier gratis en wandelt met een kwartiertje naar de binnenstad van Gorinchem (A27, afslag Avelingen, Mercon bevindt zich aan uw rechterhand, net na Karwei)

Veren van Riveer

Riveer brengt u altijd op comfortabele wijze en zonder parkeerproblemen naar de Gorinchemse binnenstad U stapt van boord en wandelt zo naar de winkelstraten. Makkelijk en leuk! En ook tijdens Open Havendag en Boten- en Camperbeurs een hele handige keus: U stapt dan namelijk midden in het evenementerrein aan wal! We varen naar Gorinchem vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld.

Openbaar Vervoer

Gorinchem beschikt over een trein- en busstation op circa 10/15 minuten lopen van het beursterrein

    

Share
Watertaxi
facebook
twitter
newsletter
Contact & Openingstijden | Sitemap | zoeken