Boten- en Camperbeurs Gorinchem

Vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2015

Laatste vrijdag en zaterdag van september is er Boten- en Camperbeurs Gorinchem in de historische binnenstad. De Lingehaven is een fantastische locatie voor dit buitenevenement, een sfeervol decor voor deze mooie beurs.
De beurs is voor bezoekers gratis.
Beurstijden vrijdag 12-17 en zaterdag 9-17 uur (beursmarkt alléén op zaterdag)

De schepen die in de Lingehaven liggen zijn dan allemaal op zoek naar een nieuwe eigenaar. Aanbod door particulieren en bedrijven, nieuw en gebruikt. En wat voor de schepen geldt, geldt ook voor de campers die we op het terrein Buiten de Waterpoort aan de rivier opstellen. En op zaterdag is er grote beursmarkt. De mix van zakelijk en particulier, van nieuw en gebruikt op een prachtige gezellige sfeervolle lokatie, bepaalt het karakter van deze beurs die met 28 jaar heeft bewezen bestaansrecht te hebben. 
 

Beurspartners ANWB en Yachtfocus

In 2015 gaan we een samenwerking aan met de ANWB Waterkampioen en Yachtfocus. Zij zijn beiden al jaren deelnemer aan de beurs in Gorinchem. In 2015 worden ze mediapartner. Dat levert voor particuliere deelnemers gelijk voordel op. Particuliere deelnemers met een schip in het water ontvangen in 2015 bij deelname aan de Gorinchemse beurs namelijk ook gelijk gratis een publiciteitspakket bij Yachtfocus en de ANWB!

Geen passantenligplek tijdens beurs

We hebben in dit laatste septemberweekend bij zeer hoge uitzondering geen ligplek voor passanten beschikbaar. Dat is ook een van de redenen waarom we dit evenement in het late najaar organiseren, aan het einde van het vaarseizoen, om de hinder voor passanten minimaal te houden. De Lingehaven is donderdag 24 t/m zaterdag 26 september 2015 geheel als beursterrein voor deelnemers gereserveerd.


Share