Muziekprogramma 2014

In 2014 hebben we de volgende muzikanten op de Boten- en Camperbeurs: 

Nautilus

Met een compleet arsenaal van wielen, hendels, kettingen, tandwielen,meters, leidingen en ingewikkelde overbrengingen is deze muziekkunstenaar weer in staat gebleken een compleet eenmansorkest te creëren. U zult versteld staan van ingenieuze speelwijze, zijn functionele gitaarspel, zijn glasheldere stem en zijn vrolijke uitstraling. Het grote voordeel van de Nautilus is dat hij geen beperkingen heeft: hij is gemakkelijk te verplaatsen en heeft geen stroom nodig.

Kees Cornelisse

Terug van weggeweest is Kees Cornelisse. In zijn traditionele outfit en zijn inmiddels beroemde zeemansliedjes zal hij gedurende de botenbeurs de Lingehaven op en neer varen op het minstens zo traditionele “duwertje”.

Eght Herrie

Met tien mannen en twee ghezellighe meiden is Eght Herrie sinds 1993 een eght vriendendienst-begrip waarbij de muzikale ghezellighheid voorop staat. Al 20 jaar voorzien wij ieder feest, bruiloft, braderie, barbecue, borrel, festival of sportwedstrijd van TOP-ghezellighheid. Dit Gorinchems dweilorkest is een begrip in de regio en past zich moeiteloos aan op elk evenement

't Hemerts Visserskoor

't Hèmerts Visserskoor is een gezellige club zingende mannen uit de mooie Bommelerwaard.
De thuishaven van het koor is het dorp Nederhemert, prachtig gelegen aan de oevers van de Maas. Het koor is opgericht in oktober 2006 en bestaat inmiddels uit 58 leden. Het koor beschikt momenteel over een repertoire van ongeveer 50 vissers, zeemans en shanty- liederen.

 

Share
Watertaxi
facebook
twitter
newsletter
Contact & Openingstijden | Sitemap | zoeken