Deelnemers beurs

De Gorinchemse beurs biedt mogelijkheden voor particulieren, kleine en grote bedrijven. Iedereen die iets met scheepvaart of campers heeft kan eigenlijk terecht bij ons. Veel bedrijven die ook beurzen als de Hiswa en Dusseldorf aandoen, hechten daarnaast zeer aan de deelname in Gorinchem. We zien ze jaarlijks terug. Dat is natuurlijk niet voor niets; er worden goede zaken gedaan.

Bedrijven

Eigenaren van jachten en campers bewegen zich door het land met eigen een vaar- of voertuig. Het schip of de camper is voorzien van het gewenste comfort. En dat variert van zeer luxe tot eenvoudig functioneel. Bedrijven zien we op het gebied van zonwering, horren, accu's,  communicatie aan boord, verzekeringen, motoren, kampeer- of scheepsartikelen, touwen, kussens, bekleding, drukknopen, zeilen, camper- of scheepsmakelaars. Deelnemende bedrijven 2014

Particulieren 

Particulieren die een schip of camper willen verkopen kunnen deelnemen. U bent zelf aan boord aanwezig en U ontvangt zelf de beursbezoekers aan boord. Wij organiseren de beurs en deelnemers betalen daarvoor inschrijfgeld. Maar u doet als particulier rechtstreeks zaken met een eventuele koper. Daar zitten wij als organisator niet tussen. Op zaterdag tijdens de beursmarkt kunnen particulieren ook een kraam bij ons huren voor de verkoop van 2de hands kampeer- of scheepsartikelen.

Adverteren

Bedrijven hebben jaarlijks de mogelijkheid om in ons magazine "Op, aan en over water" te adverteren. Dit blad wordt het hele jaar door verspreid, goed gelezen en door veel mensen een jaar lang (aan boord) bewaard als informatief naslagwerk.

 

 

Share