Culinair Watertaxi arrangement

Uit eten en gratis terug met de watertaxi!

De deelnemende restaurants bieden speciale arrangementen aan waarbij u afsluitend geniet van een gratis terugreis met de watertaxi.
Voor iedere gelegenheid is wel iets passends te vinden. Heel geschikt voor zakelijke gelegenheden maar zeker ook erg leuk als etentje met familie of vrienden. De overtocht per watertaxi over de rivier zorgt altijd voor iets extra's.

Hoe werkt het?

U reserveert bij een deelnemend restaurant. Het restaurant legt vervolgens de terugreis voor u vast bij de watertaxi. In het restaurant ontvangt u een culinaire watertaxibon. U levert deze bon in aan boord en geniet een gratis terugreis per watertaxi op trajecten Gorinchem-Sleeuwijk-Woudrichem-Slot Loevestein-Fort Vuren. Lees hier meer over de culinaire watertaxi arrangementen en kijk welke restaurants in 2013 deelnemer zijn

Heen met de veerdienst?

De heenreis naar het restaurant dient u zelf te regelen. In de meeste gevallen maken mensen voor de heenreis gebruik van de reguliere veerdienst. Kijk dan even in de routeplanner hoe laat uw boot vertrekt. Reserveren is niet nodig voor de veerboot en een kaartje koopt u gewoon aan boord. (alleen contant afrekenen is mogelijk) 

 

Share