Wie Vestingdriehoek zegt
Zegt Riveer

Bijzonder rivieren knooppunt

Op een bijzonder knooppunt van van waterwegen liggen bijzondere plekken met een rijke historie: de vestingsteden Gorinchem en Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren. In het toeristische seizoen varen we tussen deze bestemmingen. Een bijzonder uitje midden in het Rivierenlandschap!,  Welkom aan boord! Er is geen betere manier om de Vestingdriehoek te ontdekken en te beleven als met de veerdienst.

Riveer in Vestingdriehoek

Er is een vaste dienstregeling in het toeristische seizoen. Kijk voor de vaartijden en tarieven in onze routeplanner. De reis vanuit Gorinchem is geen snelle overzet met een veer, maar eigenlijk een kleine rondvaart te noemen. Wanneer u vanuit Gorinchem reist stapt u altijd over in Woudrichem. Dat is niet ingewikkeld, de veren vertrekken namelijk van dezelfde steiger. 
De fiets mag gratis mee aan boord, maar dat hoeft niet. We meren overal heel dicht bij de bezienswaardigheden af.
Gaat u een aantal overtochten bij Riveer combineren, kijk dan zeker naar de verschillende dagkaarten. Deze zijn ook gewoon aan boord te koop.

In juli & augustus en incidenteel ook bij speciale evenementen op Slot Loevestein, zijn er speciale combi-tickets te koop. Een combiticket combineert voordelig de entree van Slot Loevestein + veerkaartje Riveer. Combitickets zijn altijd ALLEEN via de website van Slot Loevestein te kopen en minimaal 1 dag van te voren.

Watertaxi

Wanneer er geen vaste dienstregeling is met de veerboot, blijven Slot Loevestein en Fort Vuren natuurlijk bereikbaar over water. In die gevallen maakt u namelijk gebruik van de watertaxi. De watertaxi reserveren is erg eenvoudig, de overtocht is effectief en bovendien heel leuk. 

 

Share