Rondje Pontje

Rondje Pontje fietsen

Fietsen langs de Waal, Merwede, afgedamde Maas; verschillende routes langs fietsknooppunten liggen binnen handbereik doordat de veerdienst de weg over het water overbrugt. Heerlijk ontspannen met een terrasje of een picknick of juist een langere route. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap is een passende route samen te stellen.

Fietsknooppunten

Fietsknooppunten maken het heel eenvoudig om zelf een route op maat te maken en al fietsend zonodig in te korten of uit te breiden. En met de pont overvaren is eigenlijk altijd leuk!

Wisselende dienstregelingen 

Verschillende veren hebben in het hoogseizoen een andere dienstregeling als in de winter. Daarom adviseren we u om altijd even de routeplanner te raadplegen zodat u niet voor verrassingen komt te staan onderweg. Ook kunt u het jaaroverzicht inzien middels middels de verenfolder (PDF). 

Dagkaart veerdienst

Er bestaan verschillende dagkaarten. Een dagkaart kan aantrekkelijk zijn wanneer u een Rondje Pontje fietst. Welke dagkaart u het beste neemt is afhankelijk van het traject. Overleg gerust met het personeel aan boord wat de voordeligste optie is voor u. Dagkaarten zijn gewoon aan boord te koop. Aan boord dient u contact af te rekenen (pinnen is niet mogelijk)

Share