Spijksepoort eendjes race

Zaterdag 20 mei 16 uur spannende race!

Op zaterdag 20 mei is er tijdens de Open Havendag een spectaculaire race. Om 16 uur klinkt het startschot in de Lingehaven en gaan duizenden genummerde gele badeendjes te water en worden van de sluis naar de Peterbrug gestuwd.

Koop goede doelen-eendjes!

Om 16 uur is er tijdens de Open Havendag de spectaculaire Spijksepoort Eendjesrace in de Lingehaven. Duizenden genummerde gele badeendjes gaan te water. Zij worden van de sluis naar de Peterbrug gestuwd. Welk eendje bereikt als eerste de finish? En wie van de eendjes volgen er in dat spoor? Met die eerste eendjes kunt u fantastische prijzen winnen! De gehele opbrengst gaat naar het goede doel ‘Polio de wereld uit’. Dat is, naast de mooie prijzen die u kunt winnen, dus nóg een goede reden om mee te doen! Doet u mee? Wees dan op 20 mei van 16.00-16.30 uur in de Lingehaven aanwezig, zodat u de happening met eigen ogen kunt aanschouwen en uw eventuele prijs kunt ophalen. Let op: bij niet ophalen vóór 16.30, wordt er direct opnieuw geloot (en vervalt het eerder getrokken lot)
Volg de eendjesrace ook via www.facebook.com/eendjesracegorinchem.nl

Fantastische prijzen & loten slechts 2,50!

In het prijzenpakket vindt u onder meer een elektrische scooter (hoofdprijs!), een ballonvaart voor 4 personen t.w.v. 1.200,- en een weekendhuisje aan de Zeeuwse kust. Alle reden om een lot te kopen voor slechts 2,50. Want heeft uw lot hetzelfde nummer als het eendje dat als eerste de brug bereikt? Dan wint u de hoofdprijs! Kijk op www.eendjesracegorinchem.nl naar alle info. Loten voor de goede doelen race koopt u vanaf 1 mei bij:
Plus Jan Sterk Wiardi Beckmanplein Gorinchem
Café Pavlov Langendijk Gorinchem
Primera Arkelstraat Gorinchem

Mede mogelijk gemaakt door....

Dit evenement kan plaatsvinden dankzij hoofdsponsor Meubelboulevard Spijksepoort, diverse andere sponsoren uit het lokale bedrijfsleven en organisator Rotaryclub Gorinchem. De diverse sponsoren geven lootjes weg, werken mee of stellen leuke prijzen ter beschikking. ADJ Milieutechniek zorgt ervoor dat de eendjes de goede kant op gestuwd worden


Share