Deelnemen Open Havendag 2017

Doe mee en schrijf je in!

Iedereen kan deelnemen aan deze dag. We heten particulieren en bedrijven welkom op de Open Havendag op zaterdag 20 mei van 10-17 uur. Ook diverse verenigingen zien in de Open Havendag een mooi podium om zich te presenteren. En heeft u een leuk idee voor een activiteit, laat het dan gewoon weten. Wij staan open voor leuke plannen, dus bespreek die met ons: wij zullen graag meedenken en kijken wat de mogelijkheden zijn.

De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Dus wacht niet tot het laatste moment en schrijf je tijdig in. Let op! Vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk! U bent altijd minimaal de helft van de deelnamekosten verschuldigd bij annulering. Wij hebben van deelnemers ondertekende formulieren nodig ivm de eenmalige machtiging van de deelnamekosten.

Hier vindt u het inschrijfformulier voor particulieren

Hier vindt u het inschrijfformulier voor bedrijven

Speciale wensen?

Stroom nodig, voorkeur voor een bepaalde straat bij de indeling van het terrein, een hoekkraam; geef al dit soort zaken aan op het inschrijfformulier. Wij kijken altijd of het mogelijk is daarmee rekening te houden, al kunnen we uiteraard niet alle wensen inwilligen.

Nieuwsbrief

Via de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan krijgt u vanzelf een reminder wanneer de inschrijfformulieren op de website staan.  En daarnaast is deze maandelijkse brief met tips en nieuwtjes ook gewoon heel leuk & handig. U weet wat er wanneer te doen is. Schrijf je dus in voor deze nieuwsbrief en/of volg ons ook via twitter en facebook.

Share