Open Havendag Gorinchem

Zaterdag 19 mei 2018 van 10-17 uur

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip en velen weten dan Gorinchem te vinden. Het is een dagje uit voor het hele gezin, met allerlei vermaak, demonstraties, kramen, live muziek, eten en drinken. En de Lingehaven is het bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, rond snuffelen langs kramen, schepen kijken en laat je verrassen. Wij willen een dag bieden waar jong en oud van genieten!

Deelnemen in 2018?

Vindt u het leuk om deel te nemen aan deze dag? Dat kan op verschillende manieren: we hebben kramen waar particulieren en bedrijven spullen kunnen verkopen of het bedrijf presenteren. Ook willen we op de kades graag smaakvolle eettentjes zien en we vinden activiteiten in het water leuk. Kortom er zijn veel manieren om uw bijdrage te leveren aan deze dag. 
De inschrijfformulieren voor de Open Havendag 2018 staan hiernaast met een link onder het plaatje. Vragen? Bel ons 0183 659 314

Passanten welkom!

Natuurlijk zijn ook passanten van harte welkom in de Lingehaven Gorinchem tijdens een Open Havendag. Naast de gereserveerde plaatsen voor deelnemers is er ook altijd voldoende ligplek voor passanten beschikbaar. Kom dus gezellig met de boot naar de Lingehaven Gorinchem. Geen parkeerproblemen en u ligt op een toplocatie. Niks is zo leuk als van boord stappen en een beetje langs de kraampjes slenteren. Lekker aan boord lunchen met een zojuist gekocht visje, de gezelligheid bekijken vanaf je luie stoel aan dek.

Share