Zomerfeest, beleef 't in Gorinchem!

Zomerfeest 15 t/m 20 augustus 2017

De laatste week van de schoolvakantie heeft Gorinchem een feestweek. Zomerfeest bestaat uit een goed gevuld muziekprogramma, met gratis open luchtconcerten in de binnenstad van Gorinchem. Sterren tijdens het leukste gratis feest in hartje Gorcum! Er is een programma op de Groenmarkt bij de Grote Kerk en een programma op de Varkenmarkt. Beide plekken hebben een eigen programma. www.zomerfeest.nl.

Riveer App

Riveer brengt u graag van en naar de Zomerfeesten. Vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld zijn er veerverbindingen naar Gorinchem. Zet de nieuwe Riveer App op je telefoon en heb zo de dienstregeling en je tickets voor een overtocht op zak!  Wel zo handig natuurlijk.
In de avonduren zullen er extra afvaarten zijn volgens een speciale Zomerfeest-dienstregeling. Deze dienstregeling met extra vaarten loopt van dinsdag t/m zaterdag. Let even goed op: de laatste ritten gaan over vrijdag en/of zaterdag. Dus even goed kijken wanneer je met de veerboot over wilt gaan.

Laat je fiets gewoon aan de overkant staan: tijdens de zomerfeesten mag je namelijk niet zomaar overal je fiets parkeren in de binnenstad. Bovendien wandel je vanuit Buiten de Waterpoort zo de binnenstad in, dus een fiets is ook niet nodig!

Extra avond afvaarten!

Kijk hier naar de overzicht met de extra Zomerfeest avond afvaarten van Riveer

Nog leuker is in Gorinchem blijven

Nog leuker is het natuurlijk om een nachtje of meerdere dagen in Gorinchem te verblijven met de boot tijdens de zomerfeest week. Dat wandel je vanuit je boot zo naar alle gratis concerten in de binnenstad. Makkelijk en natuurlijk supergezellig.

Vuurwerk
De afsluiting met het vuurwerk Buiten de Waterpoort is op zaterdag om 22:15 uur. Wanneer je met je boot in de Lingehaven ligt wandel je daar zo heen. Dus mis hem niet deze week.

Share