Winter Wonder Woudrichem

Zaterdag 10 december winterse sferen

Een echt winters evenement in de vesting met grote markt, duizenden lichtjes, grote verlichtte kerstboom, heerlijk warme vuurkorven, glühwein, lampionnenoptocht, kerstmuziek en nog veel meer. Op zaterdag 10 december van 12:00 -  22:00 uur zal de Vesting van Woudrichem bruisen van activiteiten en gezelligheid met al haar historische charmes. Dit keer geen vis en oude ambachten maar een sfeervolle winterse vesting en historische stadshaven in de  decembermaand. Kom proeven, ruiken, aanraken en beleven in de vesting Woudrichem met verlichte straten, kerstbomen, knapperende haardvuren, sfeervol ingerichte kramen.

Riveer brengt u erheen

Ook in december bent u beter op weg over water. Reis naar Winter Wonder Woudrichem met de veerdienst vanuit Gorinchem.

Zet de gratis Riveer App op je mobiel en heb daarmee gelijk de dienstregeling van alle veren altijd bij de hand. Ook kaartjes voor een overtocht zet u op uw mobiel, losse kaartjes of een meerrittenkaart. Dus geen gedoe meer met kleingeld. Handig en snel.
Vertrekt u pas later in de avond weer? Dan bestelt u de watertaxi voor de terugreis. Hoe de watertaxi werkt, vindt u in de app en ook de watertaxi-kaartjes zet u simpel op uw mobiel via de Riveer App. Kortom echt heel handig en compleet!

Share