Winnaar bekend van rubberboot

Samenwerking Lingehaven en Boottotaal

Vorig jaar hadden we een aktie waarbij Lingehaven passanten mee konden doen om een rubberboot te winnen. Deze prachtige rubberboot stelde  Boottotaal uit Zaltbommel ter beschikking. Dit was een geweldig succes. Lingehaven passanten vonden het ontzettend leuk.

Boottotaal en Lingehaven hebben besloten om ook in 2015 weer met een soortgelijke aktie te komen. Er is nu een rubberboot inclusief buitenboordmotor t.w.v. ruim 1500 ter beschikking gesteld. En iedereen die dit seizoen in de Lingehaven heeft overnacht deed mee aan de loting van deze geweldige prijs!

De winnaar is op vrijdag 21 augustus bekend geworden, namelijk: Familie Kempen met de boot de Jernie uit Drimmelen!! Van harte gefeliciteerd!

Mailadres als lotnummer

Wanneer u dit seizoen kwam afrekenen op ons sluiskantoor vroegen we u naar een email adres, wat gelijk stond aan een lotnummer. IN de week van de Zomerfeesten is de winnaar getrokken op vrijdag 21 augustus van de rubberboot met buitenboordmotor.

De mensen die zich hebben aangemeld voor de aktie worden ook opgenomen in het mailbestand dat we gebruiken om onze nieuwsbrief te versturen. De nieuwsbrief verzenden wij ongeveer 1 keer per maand. Handig en leuk omdat we u op de hoogte brengen van leuke evenementen en akties in de haven. En mocht de maandelijkse nieuwsbrief u niet bevallen, dan kunt u zich natuurlijk ook eenvoudig weer afmelden. 

Share