Vestingstad verkiezing

Stem op je meest geliefde vestingstad

Hotel info zoekt de meest geliefde vestingstad/versterkte stad van Nederland. In de Middeleeuwen bestonden er in Nederland veel belangrijke vestingsteden en in veel van deze steden zijn nog prachtige restanten overgebleven zoals stadspoorten, stadsgrachten en bolwerken. Hotel info is met de Top City Voting 2016 op zoek naar de meest geliefde vestingstad van Nederland. De genomineerden bestaan uit vestingsteden en versterkte steden met een inwonersaantal tussen de 10.000 en 60.000.

Doe mee en maak kans op een hotelvoucher!

Help mee de meest geliefde vestingstad van Nederland te vinden en stem op uw favoriet! Daarnaast maakt u kans één van de 5 hotelvoucher te winnen t.w.v. 100,00. Alleen maar door uw stem uit te brengen. Stemmen kan van dinsdag 12 april t/m dinsdag 3 mei. Dus genoeg tijd om uw stem uit te brengen en al uw vrienden en familie, aan te moedigen dit ook te doen! Instructies om te stemmen:
•Vink "I'm not a robot" aan
•Klik op "Vote now" om uw stem uit te brengen op uw favoriete vestingstad

Stemadvies

Ja natuurlijk hebben we als Lingehaven Gorinchem een stemadvies! Wij zijn trots op onze fraaie binnenstad met rondom stadswallen. En onze Lingehaven loopt midden door de historische stadskern. Gorinchem is een kleine bruisende stad waar veel wordt georganiseerd en waar je heerlijk op een terras neerstrijkt. Tegelijkertijd geniet u van een bijzonder decor: een prachtige vestingstad met een historie in handel en visserij.
Dus stem zeker op Gorinchem zouden wij zeggen! En winnaar of niet: we ontvangen u graag in 2016!

Share