Vacature gastheer / gastvrouw

Seizoensbaan bij Lingehaven Gorinchem

Wanneer je in de zon wilt zitten om van de rust op het water te genieten, kan de Lingehaven niet bieden wat je zoekt. Maar ben je op zoek naar een leuke, bijzondere en dynamische baan deze zomer? Lees dan verder!

Havenmedewerker mei-september 2018

Word jij onze nieuwe GASTHEER/-VROUW op het mooiste plekje in Gorinchem?
Dan ben je flexibel, zelfstandig, werk je met plezier, gastvrij, interesse in watersport en weet de weg in Gorinchem.
We zoeken iemand die bij drukte goed kan functioneren en iemand die op rustige momenten het werk ziet liggen en oppakt. De Lingehaven is een passantenhaven in hartje binnenstad. Hier komen en gaan in het seizoen dagelijks schepen met toeristen. Wij zijn met een klein team de gastvrouwen/gastheren van de haven en de stad. We geven gasten tips voor het verblijf in Gorinchem, wijzen ze de weg, rekenen havengeld af, schutten ze door de sluis, maken de haven en voorzieningen schoon, houden toezicht op de haven. Kortom: zit gastvrijheid in je bloed, kun je zelfstandig én in teamverband werken, dan zou je zomaar een perfecte Lingehaven-match kunnen zijn!

Hoeveel dagen en wanneer?

Voor de periode van mei tot en met september zoeken wij iemand die volgens een vast rooster ons kleine, gezellige team op het Lingehavenkantoor versterkt voor circa 25 uur in de week. Van mei-sept zijn er 7 dagen per week mensen nodig van 8:30-20:30 uur, dus werken we met wisselende diensten. Je zult zowel ochtend, middag als weekenddagen worden gevraagd om te werken. Er is een vast rooster zodat je werkdagen van te voren bekend zijn. We verwachten een flexibele instelling en geen 9-17 uur mentaliteit. Naast havenwerkzaamheden zal je ook lichte administratieve werkzaamheden verrichten en meewerken aan de voorbereiding van evenementen.

Laat van je horen

Interesse. Stuur een mail naar lingehaven@gorinchem.nl met je CV, een foto en je motivatie.
Wil je iets vragen? Dan zijn we bereikbaar op 0183 659 314

Share