Met Riveer naar Slot Boekenstein

Zaterdag 30 april 2016

Loevestein en boeken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden sinds Hugo de Groot in 1621 ontsnapte verstopt in een boekenkist. In 2015 was de 1ste editie van dit evenement en dat smaakte naar meer, dus Slot Boekenstein lijkt een blijvertje te gaan worden. Leuk voor iedereen die iets met boeken heeft. Misschien kom je je favoriete schrijver tegen, workshops en spannende verhalen. Er is van alles te beleven! Het programma is van 11:00 tot 17:00 uur. Kijk voor het programma op de website van Slot Loevestein.

Vanuit de Lingehaven neem je Riveer...

Wanneer was u voor het laatst op Loevestein? Natuurlijk is het een heel leuk uitstapje vanuit de Lingehaven. Dus lig je hier met de boot, loop dan vanaf de haven naar de veren van Riveer en reis over het water naar Slot Loevestein. (hier zijn geen afmeerplaatsen voor jachten) . Zo geniet je van een leuk uitstapje.

De vaste dienstregeling naar Slot Loevestein start in de maand mei in de weekenden. Zondag is het 1 mei, maar zaterdag 30 april nemen we er gewoon extra bij. We varen dus dit hele weekend van 30 april en 1 mei weer naar Slot Loevestein volgens de vaste weekenddienstregeling. En daar kunt u dus ook prima gebruik van maken voor een bezoek aan Slot Boekenstein.

Reist u vanuit Gorinchem dan moet u altijd even overstappen in Woudrichem. Maar dat is niet ingewikkeld, veren sluiten goed op elkaar aan en vertrekken van dezelfde steiger. Wanneer u vanuit Gorinchem reist koopt u het makkelijkst en voordeligst een dagkaart vestingdriehoek voor 5 euro. Kaartjes koopt u gewoon aan boord.


Share