Senzfestival

3 Daags muziekfestival Buiten de Waterpoort

De tweede editie van het Senzfestival is op komst. Naar de locatie hoefde de organisatie van Club Sense niet lang te zoeken. Gorinchem heeft een schitterende plek. Buiten de waterpoort leent zich uitstekend voor dit festival! Dit jaar wordt daar een grote aluhal opgebouwd zodat het weer geen roet in het feestje kan gooien. Op deze prachtige locatie, centraal gelegen in Nederland aan de rivier de Merwede, wordt het 3 dagen feesten! De volledige line-up van deze dagen is te vinden op www.senzfestival.nl Daar zijn ook tickets te koop.

Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016

Het Senzfestival: een dag techno, een dag trance en als slot een familiedag op zondag. Op de website is alles te vinden over het programma en de kaartverkoop.

Lingehaven op steenworp afstand

Vanuit de Lingehaven loop je in een paar minuutjes naar het evenemententerrein Buiten de Waterpoort. Wat is er leuker en makkelijk! Kom dus gezellig met de boot in de haven liggen. Eet een hapje in de stad, geniet van de muziek op het festival terrein en loop na het evenement weer op je gemak terug naar je boot. Makkelijker en leuker kan niet!

Share