Open Havendag Gorinchem

Terugblik op succesvolle dag!

De Open Havendag 2017 is een dag om trots op terug te kijken: geslaagde dag. En ook het weer zat ons mee, soms een tikje fris, maar over het geheel een mooie Hollandse dag met zon en wolken. En heel veel gezelligheid.

Bedankt!

Heel veel verenigingen, stichtingen, organisaties, bedrijven en particulieren hebben het beste beentje voor gezet om van deze dag iets moois te maken. En ook zijn er natuurlijk heel veel mensen betrokken bij de organisatie die achter de schermen een bijdrage leveren. Ook zij zijn van cruciaal belang om van een dag als deze een succes te kunnen maken. We willen iedereen die heeft deelgenomen of heeft meegeholpen aan deze dag hartelijk bedanken. Want om met de Riveer-vlogger Frits te spreken;  "We doen het niet alleen".

Passanten in de haven

Ook de Lingehaven was geliefd om met de boot te komen liggen. Al in de loop van de week kwamen diverse schepen aar Gorinchem omdat ze het feestje op zaterdag niet wilden missen. En het is ook heel erg leuk om midden in het evenement af te meren. De sfeer was goed: dat illustreert het stuk wel dat onze reporter schreef voor de volgende Lingehavenkrant. Hij sprak een groepje schepen dat speciaal uit Dordrecht was gekomen voor de Open havendag. Houd Facebook in de gaten want daar verschijnt een stukje uit dat interview. En in Lingehavenkrant 2 zal het hele verslag te lezen zijn.

Open Havendag 2018

In 2018 is de Open Havendag op zaterdag 19 mei van 10-17 uur.
Kunt u niet zo lang wachten? Misschien is het dan een idee om deel te nemen aan de Boten en Camperbeurs. Dat is ons volgende grote evenement eind september. Het is een compleet ander evenement maar zeker ook heel gezellig om te bezoeken en aan deel te nemen. Meer informatie en inschrijfformulieren staan op de website.

 

Share