Open Havendag Werkendam

Zaterdag 2 juli 2016

In opdracht van de WMI is het bestuur van de Havendagcommissie, onder voorzitterschap van Dick Hoogendoorn, weer gestart met de voorbereidingen voor de 8e Havendag. Deze Havendag wordt gehouden in en om de Beatrixhaven en de Biesboschhaven te Werkendam op zaterdag 2 juli 2016.

Programma

Een aantal vaste onderdelen staan weer op de agenda zoals de spectaculaire vlootschouw op de Merwede, waarmee de Havendag wordt “opengevaren”. De oude veerpont zal in ieder geval weer meevaren. Ook zullen weer 200 senioren op de Zilvermeeuw meevaren. Zij worden begeleid door vrijwilligers van het Nederlandse Rode Kruis. Ouderen uit de kern Werkendam zich weer via Ali Koetsveld aanmelden.

Braderie

De firma Koolen en Koolen organiseert de markt met ongeveer 100 marktkramen. Ook de Werkendamse ondernemersvereniging DES  heeft interesse om deel te nemen aan de braderie. Ook worden er autoshows gehouden. De brandweer zal ook weer acte de presence geven met diverse blus- en andere voertuigen. Aangekondigd is dat zij dit jaar groots uitpakken wat interessant is voor jong en oud.

Voor meer informatie, kijk op de Open Havendag Werkendam website.

Overnacht in de Lingehaven

Woont u wat verder weg, kom dan gezellig met uw boot naar de Lingehaven en overnacht het weekend in Gorinchem. Zo combineert u een leuk uitstapje aan een weekendje weg. Ook leuk om het Hippie festival mee te nemen dat dit zelfde weekend in Gorinchem is.

Share