Moederdag zondag 10 mei 2015

Verras je moeder

Doe eens wat anders met moederdag en verras haar met een dagje Gorinchem.  Neem haar mee op een uitstapje en kom het weekend van Moederdag heerlijk met de boot in de binnenstad liggen. En hier zijn genoeg dingen te bedenken. Waarom tracteer je haar niet op een luxe ontbijt aan de haven bij Hotel Brasserie Le Bon Apart, binnen of buiten op terras aan de haven. Voor slechts 7,50 pp kunt je hier vorstelijk ontbijten als passant.

Ook leuk: stap met zijn 2 of met familie samen aan boord van de veren van Riveer, koop aan boord voor 5 euro een dagkaartje Vesting3hoek en maak een rondvaart langs de volgende bestemmingen: Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren. Stap her en der van boord, drink koffie met gebak, kies een plek uit voor de lunch, een witte wijn op terras. Kortom kijk, tracteer en geniet samen van dit prachtig stukje rivierenlandschap en de geweldig mooie plekken waar je op- en afstapt aan boord. De Lingehaven bevindt zich op steenworp afstand van de vertreksteigers van de verschillende veren. Heeft u vragen over Riveer? Bel gerust op 0183 659314

Moederdag high tea op Slot Loevestein

Op Slot Loevestein organiseren ze zelfs een speciale Moederdag High Tea op zondag 10 mei. Dat is natuurlijk ook leuk. Kijk op de website van Slot Loevestein wat het programma is en hoe je aan de high tea kunt gaan deelnemen.

Share