Midzomermarkt Hartje Gorkum

Zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016

De midzomermarkt zal plaatsvinden op zaterdag 11 juni van 10-17 en zondag 12 juni van 11-17. Het is een samenwerking van de winkeliersvereniging Hartje Gorkum en Starpromotion. Er zullen zo'n 80 kramen worden geplaatst in het hart van de Gorinchemse binnenstad. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen en vele koopjes.

U vindt op de zomermarkt kleding, sieraden, schoenen, lederwaren, drogisterij artikelen, parfum, woondecoratie, speelgoed en verkoop van zelfgemaakte spullen door particulieren. Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen, kunt u terecht op de zomermarkt.

Kom in de Lingehaven overnachten

Natuurlijk is het leuk om in de Lingehaven te overnachten en dan vanaf je boot op je gemak de stad in te gaan. Twee dagen lang kan er heerlijk gewinkeld worden, gesnuffeld langs kramen in Hartje Gorinchem. En na afloop van een dag rond struinen, misschien lekker een terrasje of een hapje eten in de stad. Of wat natuurlijk ook kan: "oost west de boot het best". En dan ga je in de Lingehaven heerlijk op je achterdek zitten met een glaasje en een hapje. Kortom kom een goed weekend genieten.. 


 

Share