Lingehavenconcert 2017

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017

De verwachtingen zijn weer hoog gespannen en dat blijkt telkens volkomen terecht. Lingehavenconcert heeft bewezen prachtige concerten neer te zetten en we gaan er vanuit dat ook 2017 weer een bijzondere editie zal worden. Het concert zal in 2017 zijn op vrijdag 8 en zaterdag 9 september. Het zijn klassieke concerten die gratis toegankelijk zijn. Tussen de Lingesluis en de Peterbrug verschijnt een groots podium en de trappen aan de overzijde op het Eind vormen de tribunes. Een belevenis van licht en geluid. Het beloven weer 2 fantastische dagen te worden.

Passanten welkom in de haven

In de Lingehaven overnachten met een boot is ook mogelijk (alleen niet in het 2de kommetje voor de Peterbrug omdat daar het podium is) Dat is natuurlijk wel heel leuk. Reserveren van een ligplaats is niet mogelijk. Havengeld betalen is voor alle schepen in de haven verplicht vanaf 16:00 uur. Wees welkom en kom genieten. Tijdens de concerten kunt u een zitplaats uitzoeken aan de trappen op het Eind. 

Ook kinderen genieten van klassiek

Bijzonder is ook telkens de vrijdagmiddag. Heel veel schoolkinderen zullen vrijdagmiddag op de trappen van de Lingehaven zitten en actief meedoen met het speciale programma dat gemaakt is voor kinderen. Zij proeven dan het fantastische gevoel dat klassieke muziek kan oproepen. 

Bekijk het gehele programma op de site van het Lingehavenconcert.

 

Share