Koningsdag Gorinchem

Woensdag 27 april 2016

Op woensdag 27 april is er van alles te doen in de binnenstad van Gorinchem. Vanaf 9.30 uur kunnen kinderen beginnen met het verkopen van spulletjes op hun eigen kleedjes, er wordt rond 10.45 uur de oorkonde Stadsomroeper uitgereikt door de burgemeester en op de Varkenmarkt is er een zangpodium voor een kinderentalentenshow. Ook worden er dans- en rapworkshops gehouden op de Groenmarkt en demonstraties van rolstoel- en veldhockey op de Grote Markt. Volop de kans om heerlijk te genieten van Koningsdag in eigen binnenstad dit jaar.

Overnachten in de Lingehaven

Woont u niet in Gorinchem, maar wilt u wel van de festiviteiten genieten in de binnenstad van Gorinchem? Dat kan natuurlijk ook. Gorinchem is te bereiken met openbaar vervoer, maar ook via de veerdiensten van Riveer.
Leuker nog, is om te overnachten met uw eigen boot in de Lingehaven. U ligt dan op een steenworp afstand van de festiviteiten van Koningsdag. En u kunt uw verblijf natuurlijk verlengen door nog een nachtje bij te boeken. De Lingesluis is in april dagelijks geopend van 10.00-16.00 uur.

Programma

Share