Hippie Festival Gorinchem

Hippie sferen 7, 8 en 9 juli 2017

Op 7 – 8 – 9 juli aanstaande is het weer tijd voor het Gorcums Hippiefestival! Velen kijken er reikhalzend naar uit. Wie er ook speelt, wat er ook aan kramen staat, welke bussen er ook staan, wat voor weer het ook is... iedereen is dat weekend altijd vrolijk. Want dan komen we bij elkaar om het leven te vieren in een sfeer waarin iedereen zich thuisvoelt. Waarin verschillen gevierd worden en overeenkomsten gekoesterd. Waar je je gang kan gaan en niemand op elkaar let. En tegelijkertijd iedereen een oogje in het zeil houdt.

Lekker luieren op een kleedje

Veel liefhebbers hebben de weg naar dit sfeervolle festival inmiddels gevonden en zij komen dan ook heerlijk genieten op een kleedje in het gras. Muziek is de bindende factor deze dagen, daarnaast ook workshops, kramen met zelfgemaakte spullen, lekker eten, zwemmen bij mooi weer, hippie-busjes en relaxen in het gras. Dit alles op een fantastisch terrein aan de rivier. Leuk voor jong en oud! www.hippiefestival.nl

Lingehaven

Kom met je boot in de Lingehaven liggen dit weekend. Je wandelt vanaf de Lingehaven zo het terrein Buiten de Waterpoort op. Lingehaven Gorinchem: geniet van de beste plek op het water.. 

 

 

Share