Hip & Happy Market

Donderdag 27 april 2017 Kingsday

Hip & Happy Market is een initiatief van Petra Schröder van Koffie K-tje. Met haar mobiele koffiekar komt ze op veel leuke feelgood markten. Deze worden meestal in de grotere steden zoals: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven georganiseerd. De missie was om de Hip & Happy Market in de minder grote steden te introduceren, te beginnen in Gorinchem! En dat lukt en ziet er telkens weer prachtig uit. Op donderdag 27 april 2017 hebben we de voorjaars editie van Hip & happy market  U bent van harte uitgenodigd om tussen 10:00 en 17:00 uur te komen proeven van deze sfeervolle markt

Wat tref je aan?

Een gezellige markt waar je gewoon een middag kan vertoeven. Mooie biologische producten uit de regio, aangevuld met vintage, fashion, en leuke hebbedingen. Tussendoor tref je workshops en proeverijen aan, is er live muziek en zijn er terrassen met Foodtrucks, waar je lekker kunt eten en drinken en relaxen. 

Lingehaven biedt ligplek in dit evenement

Dit belooft weer gezellig te worden!! En hoe beleef je dat het meest optimaal? Kom in de Lingehaven liggen met je boot op deze zondag en geniet van alle smaakvolle en sfeervolle kramen en stands. Wanneer je in één van de eerste twee kommetjes ligt met je boot, na de Lingesluis en voor de Peterbrug, lig je namelijk midden in de Hip en Happy Market. Daar wordt je blij van! Lekker vanaf je boot in het zonnetje naar alle mensen en roering kijken, en af en toe iets lekkers halen en een mooi en origineel cadeautje scoren bij één van de standhouders.

Share