Goedkope Riveertaxi naar Loevestein

De rivier over varen hoort erbij!

Riveer heeft een voordelige actie met de watertaxi in de periode dat er geen veer vaart naar Slot Loevestein. In de wintermaanden heeft Riveer geen vaste dienstregeling meer naar Slot Loevestein. Maar dat is niet erg: want Riveer biedt dan vervoer op maat tegen een scherpe actie-prijs vanaf Woudrichem of Gorinchem naar Slot Loevestein. Leuk dus om samen of met de (klein)kinderen in de Lingehaven te gaan liggen en een dagje een uitstapje te maken naar Slot Loevestein met de watertaxi. 

50% korting op watertaxi: luxe en plezier

De watertaxi bespreekt u simpel met 1 telefoontje. De kosten voor de watertaxi bedragen normaal 6 euro pp voor een enkele reis van Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein. Riveer biedt met de watertaxi-actie een heel voordelig retourtje aan op Gorinchem/Woudrichem naar Loevestein: namelijk slechts 6 euro pp, een korting van 50%!  Kijk naar de voorwaarden hieronder en bel 06 2255 8233: bestel uw boot & kapitein naar Loevestein!

Profiteren van retourtje 6 euro!

Aanbieding alleen geldig op een retour Gorinchem of Woudrichem naar Slot Loevestein

De actie is geldig wanneer er geen vaste dienstregeling naar Loevestein is. Dat is in de winterperiode 7 dagen per week. 

Aanbieding is alleen geldig tijdens openingstijden van Slot Loevestein

Aanbieding is geldig vanaf 2 personen

U moet minimaal 1 dag van te voren reserveren bij de watertaxi op 06 2255 8233 o.v.v. watertaxi aanbieding Gorinchem-Loevestein. U bespreekt het tijdstip van heen- en terugreis. De watertaxi met kapitein zal op de afgesproken tijd voor u klaar liggen in Gorinchem en voor de terugreis op de steiger bij Slot Loevestein. Kom niet te laat! De watertaxi kan NIET op u wachten en de aktieprijs vervalt voor laatkomers. Gebeurt er iets onverwachts, bel dan altijd zo snel mogelijk de kapitein van de watertaxi.

De actie tickets zijn ALLEEN te koop via de Riveer App of de website www.riveer.nl. De actietickets zijn NIET aan boord van de watertaxi te verkrijgen. Regel uw kaartjes dus voor vertrek. Komt u er niet goed uit? Bel dan gerust 0183 659 314 en wij helpen u graag.

Watertaxi is vraagafhankelijk vervoer; de tijdstippen voor heen- en terugreis zijn op basis van beschikbaarheid

 

Share