Goedkope Riveertaxi naar Loevestein

De rivier over varen hoort erbij!

Riveer heeft een voordelige actie met de watertaxi voor traject Gorinchem-Slot Loevestein. Vanaf oktober t/m april vaart Riveer niet meer volgens een vaste dienstregeling naar Slot Loevestein. Maar dan bieden we vervoer op maat tegen een scherpe actie-prijs op het traject Gorinchem-Loevestein. leuk dus om samen of met de (klein) kinderen in de Lingehaven te gaan liggen en een dagje een uitstapje te maken vanaf Gorinchem naar Loevestein. 

50% korting op watertaxi: luxe en plezier

De watertaxi bespreekt u simpel met 1 telefoontje. De kosten voor de watertaxi bedragen normaal 6 euro pp voor een enkele reis van Gorinchem naar Loevestein. Riveer biedt met de watertaxi-actie een heel voordelig retourtje aan op Gorinchem-Loevestein: namelijk slechts 6 euro per persoon: een korting van 50%! Kijk naar de voorwaarden en bel 06 2255 8233: bestel uw boot & kapitein naar Loevestein!

Profiteren van retourtje 6 euro!

Aanbieding alleen geldig op een retour Gorinchem en Loevestein

De actie is geldig wanneer er geen vaste dienstregeling naar Loevestein is. Dat is in de winterperiode 7 dagen per week. 

Aanbieding is alleen geldig tijdens openingstijden van Slot Loevestein

Aanbieding is geldig vanaf 2 personen

U moet minimaal 1 dag van te voren reserveren bij de watertaxi op 06 2255 8233 o.v.v. watertaxi aanbieding Gorinchem-Loevestein. U bespreekt het tijdstip van heen- en terugreis. De watertaxi met kapitein zal op de afgesproken tijd voor u klaar liggen in Gorinchem en voor de terugreis op de steiger bij Slot Loevestein. Kom niet te laat! De watertaxi kan NIET op u wachten en de aktieprijs vervalt voor laatkomers. Gebeurt er iets onverwachts, bel dan altijd zo snel mogelijk de kapitein van de watertaxi.

De kosten voor de watertaxi betaalt u aan boord.

 Komt u met de auto, dan parkeert u makkelijk en dichtbij op de parking Buiten de Waterpoort Gorinchem. (Dat is ook de straatnaam die u invoert in navigatiesystemen) U kunt hier voordelig lang parkeren en wandelt zo naar de steiger waar de watertaxi op u ligt te wachten.

Watertaxi is vraagafhankelijk vervoer; de tijdstippen voor heen- en terugreis zijn op basis van beschikbaarheid

 

Share