Rondvaarten met de Dudok

Luxe salonboot uit 1904

De Dudok is met inzet van verschillende sponsors en bedrijven uit stad en regio geheel gerestaureerd. Er ligt nu een prachtig klassiek schip met een zeer chique uitstraling in de Lingehaven bij de trappen op het Eind in Gorinchem. Het schip leent zich uitstekend voor een exclusieve tochtjes met binnenlandse of buitenlandse gasten of zakelijke relaties. Maar ook particulieren kunnen natuurlijk een reservering plaatsen voor een bijzondere belevenis op de Dudok. Hotel Brasserie Le Bon Apart verzorgt met smaak en stijl een hapje en drankje aan boord.

Rondvaarten voor iedereen

Nieuw zijn de rondvaarten die De Dudok organiseert. Dit biedt een geweldige kans aan iedereen die wel eens aan boord wil stappen van dit deftige klassieke schip. Voor slechts 8 euro pp is dat al mogelijk!! Dus familie of vrienden op bezoek en op zoek naar originele en bijzondere belevenis: Reserveer de Dudok!! In de sfeervolle salon van het schip bevinden zich twaalf comfortabele zitplaatsen. De exclusieve en stijlvolle sfeer maakt een vaartocht met de Dudok tot een ware belevenis.

Wanneer kan ik Rondje Gorinchem varen?

t/m augustus vaart de Dudok 4 x per week een Rondje Gorinchem (ruim 1 uur).
Opstappen aan het Eind in Gorinchem, tegenover Hotel Le Bon Apart
Vaardagen zijn donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag: vertrek 11:00 uur
Maximaal 12 personen, maar minder mag ook.
Reserveer met een simpel belletje naar 06 21 258 270 

Afwijkende tijden en zelfs dagen voor rondvaart Rondje Gorinchem zijn in overleg mogelijk. Informeer daar naar op hetzelfde 06 nummer..


Share