Brocante op Slot Loevestein

Zondag 5 juni 2016 van 10:00 tot 17:00 uur

Op zondag 5 juni is Slot Loevestein het decor van een brocante markt die georganiseerd wordt door Heerenlanden Events. De binnenplaats van het middeleeuwse slot zal een een keur aan brocante en spullen herbergen uit Belgie, Frankrijk en Engeland. Dus liefhebbers opgelet: kom heerlijk rondsnuffelen of er iets moois op je ligt te wachten. Er zijn ook terrasjes, streekproducten en live muziek. De toegang tot de brocante markt is gratis (voor een bezoek aan het slot zelf moet wel entree betaald worden) www.slotloevestein.nl

Riveer brengt je naar de brocante

Hoe je daar komt? Nou gewoon heerlijk ontspannen met Riveer. Op zondag hebben we een vaste dienstregeling naar Slot Loevestein. En mocht u pas later in de avond terug willen of er al vroeg willen zijn: dan bestelt u gewoon de watertaxi. Dat is handig, simpel, niet duur en erg leuk. Het genieten van de dag begint al gelijk wanneer u bij Riveer aan boord stapt.

Lingehaven perfecte verblijfplaats

Wij horen dat mensen vaak zeggen: wat is er toch altijd veel te doen! Wij helpen u graag met het vinden van leuke uitstapjes en tips. En deze brocante markt op Slot Loevestein is er ook weer zo eentje. U kunt niet met uw eigen boot afmeren bij Loevestein, maar dat is ook nergens voor nodig. Vanaf Buiten de Waterpoort vertrekt de veerboot van Riveer. Vraag op het havenkantoor naar de vaartijden. En maak er gewoon een leuk uitje van. Want wanneer was u voor het laatst op Slot Loevestein?

Share