Boten- en Camperbeurs Gorinchem 2017

Deelnemers en bezoeker Bedankt!

Wie Boten- en Camperbeurs Gorinchem zegt, heeft het over schepen, campers, kramen en diverse stands met allerlei spullen. Gorinchem heeft jaarlijks een bijzondere en eigenzinnige beurs op een toplokatie midden in de historische vesting. We bieden bezoekers tijdens deze beurs een mix van particulier en bedrijf, nieuw en tweedehands. Er is echt van alles te koop.

Op 22 en 23 september 2017 hadden we onze 30ste beurs. Het weer was een feestje en ook het evenement was dat. Wij kijken terug op mooie dagen en willen alle deelnemers en bezoekers bedanken voor de positieve bijdrage aan deze dag.

Deelnemende bedrijven in 2017

Is er iets verkocht?

Jazeker: wij hebben van 3 scheepseigenaren de melding gehad dat het schip is verkocht en van 1 camper. Maar de beurs functioneert toch meestal  als een beursvloer waarop de eerste contacten worden gelegd en gegevens worden uitgewisseld. Na afloop gaan potentiele kopers vaak toch rustig wikken en wegen voordat ze de koop definitief maken.

Verkoopt u weken of maanden later nog een schip of camper verkopen naar aanleiding van de beurs in Gorinchem? Dan doet u ons een plezier om dat even door te geven omdat dat voor ons belangrijke informatie is (0183 659 314 of lingehaven@gorinchem.nl) 


Share