Bezoek de Boten- en Camperbeurs

Bezoek de gezellige Boten- en Camperbeurs op
vrijdag 22 en zaterdag 23 september

Onze jaarlijkse Boten- en Campebeurs belooft weer leuk en sfeervol te worden. Deze beurs in de open lucht is gratis voor bezoekers. op deze beurs liggen er tientallen boten in het water die in de verkoop staan. Deze boten worden particulier verkocht of via bedrijven.

Deelnemende bedrijven

Ook dit jaar doen er weer veel bedrijven mee als deelnemer aan de Boten- en Camperbeurs. Bekijk hier alle bedrijven die meedoen.

Parkeren

Het is lastig om tijdens de zaterdag in de binnenstad te parkeren, daarom heeft de organisatie ervoor gezorgd dat u gratis bij het bedrijf Mercon kunt parkeren of bij de Evenementenhal. Vanaf de snelweg sorteer u hiervoor direct de linkerbaan bij het stoplicht. Bij Evenementenhal kunt u zelfs opstappen op de pendelbussen van AlmeiTours die u gratis rechtstreeks naar het evenement brengen en weer terug. Op vrijdag is parkeren geen probleem in de binnenstad.

Kom met Riveer

Komt u van verder weg, aan de overkant? Dan kunt u natuurlijk ook met Riveer naar onze Boten- en Camperbeurs komen. U stapt dan midden op het evenemententerrein af en kunt gelijk genieten van de beurs. Bekijk hier onze speciale dienstregeling voor de zaterdag.

Volg ons op Social Media

Wilt u op de hoogte blijven van onze berichten over onder andere de Boten- en Camperbeurs? Meld u dan aan op onze Facebook pagina Lingehaven Gorinchem.

Verkoopbord advertentie

Wil u graag uw boot of camper verkopen, maar heeft u geen tijd of mogelijkheid om u in te schrijven, dan kunt u natuurlijk ook adverteren op ons advertentiebord. Voor 10 euro plaatst u een advertentie (van A4-formaat) bij ons. Deze advertenties staat van vrijdag tot en met zondag buiten bij de haven om bekeken te worden door langslopende bezoekers van de beurs.

Share