Advertentiebord Boten en Camperbeurs 2016

Advertentiebord tijdens beursdagen

Bent u niet in de gelegenheid om naar de Boten- en Camperbeurs te komen op 23 en 24 september 2016? Of is er geen plek meer voor uw schip of camper? Zet toch uw boot of camper in de schijnwerpers en maak gebruik van ons verkoopbord. Dit bord plaatsen we tijdens de beursdagen op een prominente plek vlakbij de Lingesluis. Duizenden beursbezoekers lopen langs deze adverteerwand. U kunt tegen zeer geringe kosten van 10 euro per advertentie, adverteren op dit verkoopbord.

Advertentie inleveren

Advertenties op (maximaal) A4 formaat

Wij plastificeren de advertenties voor u

Van iedere advertentie maken wij kopieen, bezoekers met interesse kunnen dan een kopie van een bord-advertentie meenemen.

 Inleveren en betalen (contant of pin) van de advertentie kan op het kantoor Lingehaven We zijn mei-september 7 dagen per week open van 9.00-20.00 uur. De advertenties kunt u gewoon aan de balie inleveren: wij verwerken ze en zorgen dat ze tijdens de beurs opgehangen worden.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op 0183 659 314 of lingehaven@gorinchem.nl

Wanneer kan dit?

Het inleveren van de advertentie kan t/m zaterdag 24 september gebeuren. Wanneer u zich even meldt bij ons op kantoor regelen wij dit gelijk: de advertentie wordt geplastifiiceerd en gelijk opgehangen. Een koper heb je maar eentje nodig. En misschien loopt die tijdens de Boten en Camperbeurs wel rond!

 

Share