Terugblikken en vooruitkijken

In 2016 de 29ste beurseditie

Prachtige najaarsdagen maakten de Lingehaven tot een fantastisch decor en een geslaagde beurs. De haven lag helemaal vol met een divers aanbod schepen van particulieren en bedrijven. Buiten de waterpoort stonden circa 30 campers opgesteld in het najaarszonnetje aan de rivier, ook op zoek naar een nieuwe eigenaar. Op zaterdag hadden we een beursmarkt langs de haven en Buiten de Waterpoort waar goede zaken zijn gedaan.

Partners gevonden

Sinds 2015 werken we samen met YachtFocus, ANWB Waterkampioen en CED. Dit levert een positieve bijdrage aan de beurs in het algemeen en levert in het bijzonder ook nog eens mooie voordelen op voor al onze particuliere deelnemers. We zijn daarom blij ook in 2017 deze samenwerking voort te zetten!

Beursresultaten

Bedrijven en particulieren regelen de verkoop zelf met potientiele kopers. Als organisatie bieden wij een verkooppodium. Met de verkoop zelf hebben wij geen bemoeienis. Het zijn geen broodjes die te koop worden aangeboden. Vaak gaat het natuurlijk over flinke bedragen waar mensen over willen nadenken voordat ze definitief ja zeggen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer beursdeelnemers na afloop van de beurs kenbaar maken bij ons dat een schip of camper verkocht is. Want het is voor ons nuttige informatie. De  beursdagen zijn vaak de momenten dat er eerste contacten worden gelegd met potentiele kopers 

Reacties beursdeelnemers

Op woensdag na de beurs ontvingen wij van Smits Jachtmakelaardij het volgende positieve bericht: "De eerste boot die ik via de beurs heb verkocht is een feit. Mensen die tijdens de beurs een jacht hebben bezichtigd, hebben het schip maandag gekocht.

Share