Entertainment 2016

Zaterdag 24 september 2016

Ook aan live muziek zal het niet ontbreken tijdens de Boten- en Camperbeurs. Llive muziek, kleinschalig, smaakvol, goed in het gehoor liggend en een knipoog. Zo kunnen we het programma van 2016 wel typeren. De muzikanten zullen verspreid over het beursterrein diverse optredens ten gehore brengen. U komt ze zeker tegen! Luister en geniet.  Verder hebben we een theater duo rondlopen tijdens de beurs. Ga met ze op de foto en ding mee naar een diner voor 2!

Rock Fanfare

Drie heren uitgedost in heuse fanfare outfit maken pop/rock muziek. En net als een echte fanfare, zijn ze mobiel en wandelen over het beursterrein. Je ziet een licht gestoorde zanger, een gitarist/zanger en toetsenman/zanger die een verbluffend goede popsound produceren. En meer dan dat: ze zingen alledrie uitstekend!

Troubadour Edward Val

Akoestische live muziek met aangenaam volume. Met zang en gitaar zorgt de troubadour Edward voor live muziek met een aangenaam geluidsniveau. Tophits allertijde en een akoestisch jasje en professioneel uitgevoerd

Zingende matrozenboot

Cas(anova) & Co(sy) zijn zo'n beetje de beste stuurlui aan lagerwal. Met hun boot de Casco varen ze van haven naar haven, van kroeg naar kroe en van liefje naar liefje. Ze moeten roeien met de riemen die ze hebben, maar geen water is ze diep en het glas altijd half vol. Deze muzikale matrozen zingen overal waar de meisjes zijn, veel stoere zeemansliederen en kleine café 's aan de haven.

Theaterduo de Macarons

Ga op de foto met de dames van dit theaterduo. U komt ze zeker tegen op de beurs! En plaats vervolgens de foto's op onze Facebook pagina Lingehaven en like ons. Wij tracteren op een diner voor twee voor de leukste, grappigste, beste of zotste inzending. Doe mee!!

Share