Programma beursdagen

Vrijdagmiddag 22 september 2017

CED Watersport loopt rond met diverse experts. Zij geven gratis tips aan particuliere deelnemers met een schip of camper.

In de Lingehaven liggen zo'n 100 schepen die te koop worden aangeboden, nieuw en gebruikt, particulieren en bedrijven

Op het terrein Buiten de Waterpoort staan de campers opgesteld die te koop worden aangeboden door particulieren en bedrijven, nieuw en gebruikt 

Op de Kriekenmarkt aan de Lingehaven enkele bedrijven die zich presenteren

Zaterdag 23 september 2107

In de Lingehaven liggen ruim 100 schepen die te koop worden aangeboden, nieuw en gebruikt, particulieren en bedrijven

Op het terrein Buiten de Waterpoort staan de campers opgesteld die te koop worden aangeboden door zowel particulieren en bedrijven, nieuw en gebruikt

Langs de hele Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort staan kramen en stands en worden artikelen verkocht die iets met scheepvaart of campers te maken hebben. Nieuwe en gebruikte spullen, particulieren en bedrijven. Ook is er een deel met rommelmarkt kramen om tussen te snuffelen. En natuurlijk ontbreekt ook iets lekkers niet om te eten en te drinken.

Zaterdag hebben we live muziek tijdens het evenement. In 2017 wordt dat voor het eerst verzorgd als Big Music Cruise. Op de 3de Waterkering aan de Lingehaven komt een podium met live muziek. De swing zult u niet missen. Daarnaast vaart er ook een scheepje door de haven met muzikanten aan boord.

!

Share