Parkeren

Parkeren op vrijdag 22 september 2017

Op vrijdag van de beurs is er meestal geen probleem met parkeren in de nabijheid van de beurs. De parking Buiten de Waterpoort is vrijdag bereikbaar: voordelig en heel dicht bij het beursterrein, nog geen 3 minuten lopen.. Andere opties lang parkeren zijn de parkeergarages Kweeklust of Kazerneplein. Op straat parkeren kan ook, maar daar bestaat alleen de optie kort parkeren. Op vrijdag is er GEEN beursmarkt rondom de haven en Buiten de Waterpoort. Deze is alleen op de zaterdag van de beurs. Kijk hier voor uitgebreide info over tarieven, betaalmogelijkheden en lokaties parkeren binnenstad Gorinchem .

Parkeren op zaterdag 23 september 2017 

Zaterdag kan er tijdens de beurs op verschillende plaatsen geparkeerd worden.

Parking Evenementenhal Gorinchem

Deze parking is gratis en vanaf de Evenementenhal rijden er gratis bussen naar ons beursterrein.
Bus brengt u in minder dan 10 minuten naar de Korenbrug en u wandelt gelijk het beursterrein op
Adres van deze parking bij de Evenementenhal  is Franklinweg 2 in Gorinchem
De Evenementenhal Gorinchem bevindt zich pal naast de A15 Afslag Gorinchem Oost.
Wanneer u van de A15 af komt gaat u gelijk bij de stoplichten linksaf
Wegwerkzaamheden maken het kruispunt wat onoverzichtelijk. Maar ga gelijk bij de stoplichten links en u ziet dan de Evenementenhal liggen.
Op de parking van de Evenementenhal staat een speciale lichtkar die de halte markeert van de gratis pendeldienst van en naar de Boten- en Camperbeurs in hartje binnenstad.
Deze gratis pendeldienst rijdt op zaterdag van 9:30 tot 17:30 uur

Mercon Gorinchem
Deze parking is gratis
Adres is Krinkelwinkel 6-8 in Gorinchem
A27 afslag Avelingen
Bebording wijst u naar dit gratis parkeerterrein
Vanaf het Mercon terrein wandelt u naar het beursterrein in een kwartier.

Parkeren binnenstad
Wilt u persé in de binnenstad parkeren, dan is dat niet onmogelijk, maar we raden het u niet aan. Goed om te bedenken dat het niet eenvoudig is de stad in te rijden, zeker niet wanneer u onbekend bent. Verschillende straten zijn veranderd in 1 richtingsverkeer en er zijn tevens straten afgesloten ivm de beursmarkt rondom de haven en het terrein Buiten de Waterpoort. Het is wel mogelijk om de parkeergarages te bereiken in de binnenstad, en ook de parking bij de molen en bijvoorbeeld bij het stadhuis zijn bereikbaar. Maar meestal is het erg druk op de beurszaterdag in de binnenstad. Kijk hier voor uitgebreide info over tarieven, betaalmogelijkheden en locaties parkeren binnenstad Gorinchem

Parkeren van fietsen
Komt u met de fiets, dat is natuurlijk een goede oplossing!
Op het terrein langs de Kalkhaven wordt een speciale fiets-parking gemaakt.
Zet hier u fiets neer, neem één van de stegen/straten tussen Appeldijk en Kalkhaven en u bent al op het beursterrein.
Bebording verwijst naar deze extra fietsparking

Alternatief vervoer

We willen u ook wijzen op de mogelijkheid om Gorinchem te bereiken met de trein of bus. Vanaf het station Gorinchem is het een kwartiertje lopen naar het beursterrein in de binnenstad

En ook de veren van Riveer bieden een uitstekende optie om zonder parkeerproblemen naar de binnenstad van Gorinchem te reizen! U stapt dan af Buiten de Waterpoort en wandelt gelijk het beursterrein op. Beter op weg over water!

Share