Met Riveer naar de beurs

U stapt af op het beursterrein

Heel handig en leuk is het om te reizen met de veren van Riveer. Rond Gorinchem hebben wij verschillende voet- en fietsveren varen. We varen naar Gorinchem vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Al deze veren meren af op het evenemententerrein van de beurs: u wandelt vanaf de veerboot zo het beursterrein op, zonder parkeerproblemen.

Kaartjes kopen voor de overtocht

Heel makkelijk is de gratis Riveer App. Download deze gratis en zet uw kaartjes al op uw smartphone! Aan boord hoeven ze dan alleen nog te scannen. Bovendien heeft u dan ook gelijk de dienstregeling op zak. Want met de Riveer App heeft u dat ook gelijk bij de hand. Niet alleen handig voor veelgebruikers van onze veren. De Riveer App is ook heel handig wanneer je de Boten en Camperbeurs bezoekt.
Wilt u liever aan boord kaartjes kopen, dat kan ook. Graag met gepast geld betalen.

Vrijdag 22 september 2017

Op vrijdag varen alle veren volgens de reguliere dienstregeling. Kijk voor hier voor de vaartijden en tarieven.

Zaterdag 23 september 2017

Op zaterdag van de beurs wordt er meestal extra gevaren met onze voet- en fietsveren rond Gorinchem. Wanneer de dienstregeling rondom Gorinchem bekend is voor deze dag zullen we deze uiteraard plaatsen op de website. .

Watertaxi terug kan ook!

Blijft u na de beurs nog wat langer in de stad, gaat u wellicht een hapje eten ergens? Dan kunt u vervoer op maat regelen. De watertaxi is dan beschikbaar. De watertaxi dient u te reserveren 06 2255 8233. Lees hier meer over de prijzen en hoe de watertaxi werkt. Het is niet alleen heel handig, maar ook heel leuk en een betaalbare luxe om je te laten varen.

Share