Aanmelden particulieren met schip

Deelname met een schip

Wanneer u wilt deelnemen aan de beurs dient u zich van te voren in te schrijven. Alle inschrijvers worden ingedeeld in de Lingehaven van Gorinchem, midden in de stad. Particulieren zijn zelf aan boord tijdens de beurs om in gesprek te gaan met eventuele kopers. De verkoop regelen particulieren zelf en daar hebben wij als beursorganisator niets mee te maken. Wij organiseren de beurs, de lokatie en het publiek. Het is een super gezellige en nuttige beurs. Een schip zien is toch nog altijd het beste recept.

De beurs is voor schepen op vrijdag
22 september van 12-17 uur en zaterdag 23 september van 10-17 uur. De kosten voor deelname bedragen voor particulieren  8,40 per strekkende meter. Hier zit dan het havengeld inbegrepen van donderdag, vrijdag en zaterdag. Veel schepen arriveren namelijk op donderdag voor de beurs en vertrekken zondag na de beurs.

Gratis adverteren & gratis deskundig advies

Als mediapartners werken wij sinds 2015 samen met YachtFocus en ANWB Waterkampioen. Daar profiteren particuliere deelnemers van met een heel mooi advertentieaanbod. Bij de inschrijving van de beurs in Gorinchem ontvangen deelnemers een compleet & gratis advertentiepakket bij Waterkampioen en YachtFocus!  De organisatie van de Boten en Camperbeurs zorgt dat uw aanmelding terecht komt bij onze media partners. Zij zullen daarna rechtstreeks contact met u opnemen om de werkwijze en mogelijkheden te bespreken om gratis te adverteren.

Op de beursvrijdag 22 september van 10-17 uur is er een scheepsexpert van CED beschikbaar voor particuliere deelnemers. Deelnemers kunnen bij CED terecht met vragen over de waarde, de verkoop, de staat van het schip. Stelt u een persoonlijk deskundig advies/tips op prijs? Laat het ons weten op uw inschrijfformulier van de Boten- en Camperbeurs, want dan zorgen wij dat uw schip op de lijst van deze experts komt te staan en komen ze bij u langs op de vrijdag van de beurs.

Deelnemen? Schrijf je in!

Heeft u een bepaalde wens geef dit dan duidelijk aan op het formulier. Wij zullen proberen hier rekening mee te houden. Wij hebben altijd een ondertekend formulier nodig om u te kunnen inschrijven i.v.m. de éénmalige machtiging. Let op: vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk (kijk voor de annuleringsvoorwaarden op het formulier)
Het is bij een inschrijving van een schip heel belangrijk dat wij de juiste doorvaarthoogte hebben omdat wij vaste bruggen in de haven hebben. Dus welke hoogte heeft u minimaal nodig. Deze informatie is heel belangrijk om een goede indeling te kunnen maken. Heeft u ramen die kunnen klappen? Geef dan de hoogte door met geklapte ramen etc. Ander belangrijk ding is de juiste lengte: Dus een volgboot die niet is opgegeven als lengte moet eraf omdat anders de deelnemers niet in de haven passen. Zwemplanken ook opgeven bij de lengtemaat etc!!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief Lingehaven. Dan ontvangt u vanzelf een reminder wanneer de inschrijfformulieren op de website staan en houden we u eens per maand op de hoogte van tips en leuke dingen in en rond de Lingehaven.


Share